Succesverhalen

Valerie liet haar zaak groeien en bleef trouw aan zichzelf

July 9, 2020

Valerie was vastberaden om haar zaak te laten groeien. Ze wilde trouw blijven aan zichzelf en enkel dingen doen waar ze zich 100% goed bij voelt. Ze werkte eerder al samen met Anouck voor de teksten van haar website, dus deelnemen aan Content Rebels. was een no-brainer voor deze gedreven onderneemster.

Naam: Valerie Van Roey

Business: Bij Valerie leer je terug vertrouwen op je gevoel. Je leert je eigen gevoel te omarmen en van daaruit jouw waarheid te spreken in het Speak Your Truth traject. Daarnaast bereidt ze ondernemers voor op het spreken van hun bezielde boodschap, om te raken en impact te maken met hun waarheid en hun stem.

Naast de trajecten voor ondernemers creëerde ze het Celestial Singing traject. Een online traject om door middel van zang en klank terug in contact te komen met je essentie.

Hoe stond jij tegenover content marketing voor Content Rebels. in je leven kwam?

“Ik was vroeger al bezig geweest met marketing en ik zag er de meerwaarde van in. Ik had een mailinglijst , een Facebook- en Instagrampagina en ik wou mij er nog meer in verdiepen. Ik was bezig met een rebranding en wilde mijn zaak meer in overeenstemming brengen met wie ik ben.”

Waar paste Content Rebels. in dat plaatje?

“Ik kende Anouck al. Zij schreef de teksten op mijn website trustyourtruth.be. Ik hou van haar schrijfstijl en haar manier van werken. Maar in plaats van alles te delegeren, wilde ik dat onderdeel van mijn business toch zelf in handen nemen. Ik had zin om zelf de marketing voor mijn zaak op te pakken en er verantwoordelijkheid voor op te nemen.”

Daarvoor leek Content Rebels. jou wel het geschikte programma. Of had je nog andere verwachtingen?

“Neen, mij ging het voornamelijk om meer vertrouwen te krijgen in het schrijven. Verder liet ik mij graag verrassen door Anouck. Ik had een goed gevoel bij haar aanbod en ik kende haar manier van werken. Ik weet hoe betrokken ze is bij wat ze doet. Omdat ik graag op mijn gevoel afga, liet ik me er ook deze keer door leiden.”

“Anouck is heel hands-on, ze nodigt je meteen uit om aan de slag te gaan en geeft je super vlot feedback waar je ook echt iets mee bent. Inspirerend schrijven, dat zit zo in haar vingers en ze ademt het helemaal.”

Wat was voor jou de grootste meerwaarde van Content Rebels.?

“Voor mij was vooral het copywriting-luik heel belangrijk. Daarvoor is Anouck natuurlijk de geknipte persoon. Ik volgde het traject op mijn eigen tempo en kreeg meer vertrouwen in het schrijven. Na de cursus lanceerde ik 2 nieuwe websites (trustyourtruth.be / singyourtruth.be) en ik had meteen blogposts klaarstaan die ik mee kon publiceren, dat vond ik super fijn!

Ik heb echt veel gehad aan de tips en tricks die Anouck meegeeft, maar vooral ook aan de persoonlijke feedback! Momenteel werk ik trouwens aan een nieuw project om op een laagdrempelige manier mensen te laten kennismaken met de kracht van klank en meditatie. Daar hoort ook een boekje bij, dat ik zelf schrijf.”

Een belangrijk onderdeel in het Content Rebels. traject is jezelf zijn en jezelf durven tonen. Als coach leer jij dat dagelijks aan anderen, dus voor jou was dit geen moeilijke opgave?

“Klopt. Ik zal nooit iets posten dat niet 100% trouw is aan mezelf. En toch blijft het spannend. Want als je radicaal jezelf bent, dan weet je dat je twee richtingen op kunt. Je zal mensen aantrekken, maar je zal anderen afstoten. En dat blijft spannend, maar ook dat gevoel mag er helemaal zijn.

Zelf merk ik dat ik het makkelijker kan loslaten naarmate ik nog meer afstem op mijn missie en van daaruit schrijf, want dat doet de energie stromen!”

Waarom moeten andere ondernemers zich inschrijven voor Content Rebels.?

“Als je Anouck volgt en je voelt dat haar aanbod en haar schrijven met je resoneren. Weet ze jou te raken? En wil je groeien en leren? Dan ben je bij Anouck op de juiste plaats. Ze is heel hands-on, ze nodigt je meteen uit om aan de slag te gaan en geeft je super vlot feedback waar je ook echt iets mee bent. Inspirerend schrijven, dat zit zo in haar vingers en ze ademt het helemaal.

Ik ben dankbaar dat ik van haar heb kunnen leren. De copywriting tips waren voor mij bijzonder waardevol. Je weet dat je op Anouck kan rekenen en dat is voor mij goud waard!” 

Ook potten breken met je content?

De deuren van Content Rebels zijn nog open tot maandag 3 oktober om 15.00 en zwaaien daarna weer onherroepelijk dicht voor onbepaalde tijd. Schrijf je hier in!


Lees ook hoe deze ambitieuze go-getters met Content Rebels. hun business deden groeien:

Annelies zocht en vond een leidraad om helder met haar doelgroep te communiceren

Blogger Jozefien vond eindelijk de juiste focus voor haar content

Content marketing was voor Stefanie een vies beest, tot Content Rebels. in beeld kwam

Valerie liet haar zaak groeien en bleef trouw aan zichzelf

Griet ondervond dat zelfs een doctoraat in de marketing je niet verder helpt als het je aan vertrouwen ontbreekt

Elke dacht dat ze wist wie haar ideale klant was, tot bleek dat ze geen idee had voor wie ze eigenlijk werkte

Lieselot haalt een verkoop binnen bij elke nieuwsbrief die ze stuurt

Nele ontdekte een nieuw soort ondernemerschap dankzij Content Rebels

Claire ontdekte welke richting ze wil uitgaan met haar carrièreswitch

Adinda koos eindelijk voor haar ondernemersdroom en geniet er met volle teugen van

Miet ontdekte wat en wie ze wil bereiken als ondernemer en vond een systeem dat voor haar werkt

Content marketing is voor Karen niet langer een onoverkomelijke berg waar ze voor staat

Joke ontdekte dat content marketing wérkt (én dat het haar voldoening schenkt)

Een website, een blog, een freebie, nieuwsbrieven én actief op sociale media. En dat zonder te verzuipen: Céline doet het!

Annelies gooide met Content Rebels haar hele business om en keek niet meer achterom

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!