Succesverhalen

“Content Rebels staat mee aan de wieg van een nieuw soort ondernemerschap.”

April 7, 2021

Een jaar geleden was Nele nog zoekende in haar business. Ze voelde dat ze iets moest ondernemen om aan de wereld duidelijk te maken wat ze doet. Door Content Rebels werd ze geconfronteerd met zichzelf en blijft ze groeien in haar ondernemerschap.

“Content Rebels gaat om veel meer dan zomaar “een Facebookpostje schrijven”. Het gaat om de hele mindset die erachter zit.”

Naam: Nele Van Eyken

Business: : Helpt met De Prettige Rebel “wildbegaafden” om orde te scheppen in de chaos in hun hoofd, te luisteren naar hun lichaam en stappen te zetten waar zij zich goed bij voelen.

Zowel in jouw coaching als in je eigen manier van ondernemen focus jij vooral op het gevoel. Heb je ook je gevoel laten spreken toen je je inschreef voor Content Rebels?

“Uiteraard. Ik merkte dat ik iets moest doen om me als coach kenbaar te maken aan de wereld en dan vooral naar mijn doelgroep toe. Toen ik Anouck een jaar of vijf geleden voor het eerst ontmoette, was ik meteen fan van haar stijl. Ik wist dat ik haar rechtdoorzee en nononsense aanpak nodig had om er iets van te maken. Toen ze de cursus lanceerde in september 2020, zat ik letterlijk klaar aan mijn computer. Ik was ingeschreven op de wachtlijst en 1 minuut nadat de mail in mijn inbox zat dat de cursus open was, was ik al ingeschreven. Snelste inschrijver ooit! Het voelde gewoon goed.”

Hoe heb jij Content Rebels beleefd?

“Het was heel confronterend. Anouck zet niet alleen in op content marketing, maar ook op mindset. Het gaat niet gewoon over een Facebookpostje schrijven, het gaat over het hele persoonlijke stuk dat daarachter zit. Het was best pittig om mijn eigen proces daarin te beleven. Ik moest toegeven dat ik het niet allemaal al weet, wat me tegelijk bang maakte dat ik het niet zou kunnen. En dat is oké, ik hou net van die confrontatie, daaruit groeien mooie dingen. Content Rebels draait voor mij om overgave en je niet laten tegenhouden door belemmerende stemmen in je hoofd.”

Welke beperkende gedachten hielden jou dan tegen?

“Als hoogbegaafde neem ik gemakkelijk nieuwe informatie op, maar het uitvoeren is vaak moeilijker. Want het moet “klikken”, en pas dan ga ik ervoor. Neem nu e-mailmarketing. Ik ben er echt van overtuigd dat dat werkt en ik vind dat ook heel plezant om te doen. Schrijven doe ik graag en kan ik goed; ik heb een journalistieke achtergrond. Alleen blokkeer ik op het technische aspect. Ik heb dan ook de hulp ingeroepen van mede-Rebel Miet, een echte wizard met dat soort dingen. Nu komen mensen die mijn freebie downloaden meteen in een sequentie terecht met een aantal mails die automatisch verstuurd worden.”

“Content Rebels tackelt alle bullshit die je jezelf wijsmaakt over content marketing en ondernemen in het algemeen.”

Je bent dus uiteindelijk wel aan de slag gegaan met die technische snufjes die je eerst tegenhielden.

“Jazeker, omdat ik zo overtuigd ben van het nut. Ik heb daarnaast mijn website aangepakt. Die was echt een rommeltje met veel te veel tekst en zonder een duidelijke flow. Nu is het op mijn website tenminste duidelijk wat ik doe. En ik heb een video opgenomen die mensen gratis kunnen downloaden, wat ook een stap uit mijn comfortzone was. Daarnaast heb ik een blog, iets wat ik al doe sinds mijn studietijd. Niets nieuws voor mij, dus. Alleen merk ik dat het schrijven vaak moeizamer gaat als ik te veel in mijn hoofd zit. Als ik mijn gedachten loslaat en schrijf vanuit mijn buikgevoel, dan vloeien de woorden eruit. Nog een voorbeeld van die overgave waarover ik het net had.”

Je koos bij je inschrijving meteen voor de Mastermind. Heb je die extra accountability nodig?

“Andere ambitieuze vrouwen ontmoeten in de Mastermind werkte heel motiverend.”

“Toch wel. Zeker de live dag werkt voor mij heel motiverend. Dan zie je elkaar en spreek je ook over andere dingen dan enkel die content marketing. Je leert bij Content Rebels andere veeleisende, ambitieuze onderneemsters kennen. Het deed me beseffen dat ik dit proces niet alleen hoef te doorploeteren, maar dat anderen met dezelfde of juist heel andere dingen worstelen. Net daarin vonden de steun en hulp bij elkaar.”

De community van Rebels voelt dus aan als een cheerleader-clubje?

“Exact. En dat komt door Anouck. Zij empowert niet alleen vrouwen, maar ze heeft ook de gave om vrouwen aan te zetten elkaar te empoweren. Geen krabben in deze groep. Ik heb bovendien het gevoel dat we hier een nieuw soort ondernemerschap starten. We motiveren elkaar, creëren werk voor elkaar en worden zelfs klant bij elkaar.”

“Ik wil altijd bijleren van mensen die de beste zijn in hun vak. Wil je content marketing leren van de beste, dan moet je bij Anouck zijn.”

Waarom zou je Content Rebels aanraden bij andere ondernemers?

“Content Rebels is een heel volledig programma. Het omvat content marketing van a tot z, en zoveel meer! Wil je met de beste samenwerken om je content marketing aan te pakken, dan moet je gewoon bij Anouck zijn. Als je haar pittige aanpak kunt appreciëren en geconfronteerd wil worden met jezelf, dan is Content Rebels het ideale programma voor jou. Anouck tackelt heel veel bullshit en veegt alle onzin die je jezelf wijsmaakt zo van de tafel. Blijf je maar ter plaatse trappelen omdat je denkt dat je het alleen moet kunnen? Dan heb je dit nodig! En voel je net als ik dat je tegen muren gaat aanlopen, schrijf je dan in voor de Mastermind voor die extra begeleiding. Dat was voor mij de grootste meerwaarde aan dit programma.”


Ook potten breken met je content?

De deuren van Content Rebels zijn nog open tot maandag 3 oktober om 15.00 en zwaaien daarna weer onherroepelijk dicht voor onbepaalde tijd. Schrijf je hier in!


Lees ook hoe deze ambitieuze go-getters met Content Rebels. hun business deden groeien:

Annelies zocht en vond een leidraad om helder met haar doelgroep te communiceren

Blogger Jozefien vond eindelijk de juiste focus voor haar content

Content marketing was voor Stefanie een vies beest, tot Content Rebels. in beeld kwam

Valerie liet haar zaak groeien en bleef trouw aan zichzelf

Griet ondervond dat zelfs een doctoraat in de marketing je niet verder helpt als het je aan vertrouwen ontbreekt

Elke dacht dat ze wist wie haar ideale klant was, tot bleek dat ze geen idee had voor wie ze eigenlijk werkte

Lieselot haalt een verkoop binnen bij elke nieuwsbrief die ze stuurt

Nele ontdekte een nieuw soort ondernemerschap dankzij Content Rebels

Claire ontdekte welke richting ze wil uitgaan met haar carrièreswitch

Adinda koos eindelijk voor haar ondernemersdroom en geniet er met volle teugen van

Miet ontdekte wat en wie ze wil bereiken als ondernemer en vond een systeem dat voor haar werkt

Content marketing is voor Karen niet langer een onoverkomelijke berg waar ze voor staat

Joke ontdekte dat content marketing wérkt (én dat het haar voldoening schenkt)

Een website, een blog, een freebie, nieuwsbrieven én actief op sociale media. En dat zonder te verzuipen: Céline doet het!

Annelies gooide met Content Rebels haar hele business om en keek niet meer achterom

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!