Nieuwsbrief

Verkoop jij je expertise voor peanuts? 🥜

December 6, 2021

“Mijn klant heeft daar niet genoeg geld voor.”
“Wat ik doe is niet veel geld waard…”
“Wie zou er nu voor mijn expertise willen betalen?”
“Geld verdienen is moeilijk en je moet er voor afzien.”
“Er is al zoveel gratis ondersteuning.”

Een tijdje geleden vroeg ik naar de money mindset van mijn volgers. Wat vervolgens in mijn inbox binnenstroomde was een stortvloed aan belemmerende overtuigingen over geld.

And boy, it wasn’t pretty.

Ik wist natuurlijk uit mijn werk met klanten dat veel solo-onderneemsters worstelen met hun mindset over geld. Veruit de meerderheid van de onderneemsters die ik rondom me zie, vragen systematisch te weinig voor hun diensten. Hanteren prijzen die in de verste verte de waarde van hun kostbare expertise niet reflecteren.

Dat wist ik al. Maar de donkere gedachten die ze met me deelden, hakten er diep in.

Want kijk, het is één iets om een veel te lage prijs te vragen.

Het is nog iets anders om fundamenteel aan je eigenwaarde te twijfelen.

Om je te laten tegenhouden om je waardevolle missie in de wereld te zetten omdat die gemene stemmen in je ondernemershoofd je klein proberen te houden. En daar nog wonderwel in lijken te slagen ook.

Het passeerde allemaal de revue: imposter syndrome, doorgeschoten perfectionisme, een gebrek aan zelfvertrouwen, fundamentele onzekerheid. Geïntimeerd zijn door je eigen potentieel. Door de mogelijkheid dat je misschien, heel misschien wel eens belachelijk succesvol zou kunnen worden. En bakken geld zou verdienen.

De reden waarom het mij zo raakte?

Omdat ik keihard mezelf als beginnende ondernemer herkende in al die statements. Ik heb heel hard gewerkt aan mijn ondernemersmindset de afgelopen jaren (en er ondertussen ook tienduizenden euro’s in geïnvesteerd – slik!), maar af en toe duiken die monsters nog wel eens op.

Maar er is nog een reden. Het maakt me boos en triest dat we als vrouwelijke ondernemers anno 2021 nog steeds keihard tegen een glazen plafond aanlopen. Een plafond van wat we bereid zijn te verdienen. Van wat we durven te claimen. Op te eisen als het onze.

Ik ben er he-le-maal klaar mee, met dat glazen plafond. En ik hoop van jou hetzelfde.

Als jij benieuwd bent of er ook voor jou iets grootser weggelegd is dan je huidige geploeter, schrijf je dan in voor mijn nagelnieuwe online workshop.

Ik deel er mijn ervaring met het verkopen van online programma’s, en de vrijheid en de overvloedige money flow die ze voor mij hebben mogelijk gemaakt de voorbije jaren.

Ik vertel je wat de 7 redenen zijn waarom de meeste online programma’s gedoemd zijn om te mislukken én hoe jij die fouten kan vermijden – en jep, eentje daarvan is een veel te lage prijs vragen voor je cursus.

Als je droomt van een bloeiende business waarin jij kan shinen en je klanten mega resultaten kan bezorgen zonder dat je jezelf hoeft kapot te werken, twijfel dan niet, want ik geef deze workshop maar één keer.

Warme groet,

P.S. Heb je al een online programma maar loopt het niet zo lekker? Ook dan ben je uiteraard van harte welkom tijdens de online workshop. Reserveer je plekje >>


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!