Nieuwsbrief

Het draait om jou (of niet?)

January 7, 2022

Als jouw leefwereld er ook maar een beetje uitziet als de mijne, dan vliegen de #2022goals je om de (virtuele) oren en zou je spontaan zware FOMO horen te voelen als je nog geen multi-level strategisch jaarplan hebt voor je business en je content.

Nu hou ik zelf ook wel van een serieuze Planning Party (van het soort waar je je omringt met liters koffie, stapels post-its, een karrenvracht Sharpies en een juicy planner). Daar moeten we niet flauw over doen.

Alleen: zoveel van die impromptu planning sessies lijken zo… random.

Om te beginnen is het compleet arbitrair om precies bij de start van een nieuw jaar te sjieken op je doelstellingen (Gelukkig Nieuwjaar, trouwens!). Dat kan eigenlijk op gelijk welk moment van het jaar. En liefst check je gewoon regelmatig in met je goals, het hele jaar lang (in plaats van dat je ze tegen Blue Monday alweer vergeten bent – oops).

Wat nog meer random is: veel van die planningsessies hebben verdacht veel weg van mediocre middle-aged white men. Ze denken dat de evenaar door hun g*t loopt. Ze zijn egocentrisch as f*ck. Ze vertrekken vanuit de dromen en verlangens van diegene die ze maakt. Louter en alleen vanuit de ondernemer in kwestie dus.

Ik zou bijna zeggen: een knoert van een beginnersfout, ware het niet dat ik veel ervaren ondernemers diezelfde fout zie begaan.

Sta me toe om een inzicht te delen dat voor mij ALLES veranderd heeft in mijn business.

Succesvolle ondernemers, die vertrekken bij dat plannen niet bij zichzelf.

Die focussen bij het smeden van plannen maar op één iets: hoe ze hun klanten aan waanzinnige resultaten kunnen helpen. De focus ligt in eerste instantie op de klant, niet op hen. (En ja, uiteraard gaan ze achteraf hun aanbod zo ontwerpen dat het ook hen op het lijf geschreven is).

Ze weten wat hun klanten nodig hebben, waar ze van wakker liggen, waar ze naar verlangen.

Hoe ze dat weten?

Heel eenvoudig. Door het hen te vragen.

En dat is precies wat ik vandaag ook ga doen: jou vragen hoe ik jou het beste kan helpen. Welke content je nodig hebt om verdere stappen te kunnen zetten als ondernemer. Op welk aanbod je zit te wachten.

Klik hier even om heel kort aan te geven hoe ik jou in 2022 het beste kan helpen. En stel vervolgens dezelfde vraag aan jouw eigen volgers voor je wilde plannen maakt… waar niemand op zit te wachten.

Warme groet,P.S. Lang verhaal kort: slimme ondernemers die weten exact hoe ze hun klanten het allerbeste kunnen helpen. Help mij om jou te helpen door deze korte survey hier in te vullen. Duizend maal dank!


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!