Nieuwsbrief

Doe mij maar een Italiaan 🇮🇹

January 28, 2022

Ik heb het doorgaans nogal voor alles wat uit het Noorden komt.

Deense fashion brands als Ganni, Samsøe Samsøe of Stine Goya.
Knäckebröd.
Gravad lax.
ABBA.
Alvar Aalto.
Een vakantie in een Zweedse stuga of een Noorse berghut.
Köttbullar dabei.

Zelfs mijn teerbeminde husbando is groot en blond en heeft een baard waaruit je overduidelijk kan afleiden dat zijn verre voorvaderen hun dagen sleten op een of ander Vikingschip (en schat, dat bedoel ik echt op de best mogelijke manier 😅).

Maar eerlijk?

Zo af en toe een flamboyant Italiaans tussendoortje, dat is toch ook niet mis.

Mijn guilty pleasures blijven beperkt tot een Ferrero Rocher’ke en een Pinot Grigio (again, no worries, husbando 😅), maar er is toch één Italiaan waar ik op dagelijkse basis aan denk.

En nee, het is niet Damiano van Måneskin (toegegeven, it’s a close second 🙈).

De Italiaanse volbloed die iedere dag opnieuw een impact heeft op het doen en laten van mijn business, luistert naar de naam Vilfredo Pareto. Freddy, voor de vrienden.

Waarom die 19e eeuwse ingenieur zo bepalend is voor de vrijheid die ik ervaar als ondernemer, lees je in deze kersverse blogpost.

Warme groet,

P.S. Je ontdekt er meteen ook mijn Freedom Scan, mijn nieuwe gratis tool om de ruis uit je onderneming te halen, te ontdekken wat een verschil maakt in je bedrijf en wat je kan schrappen en hoe je kan inzetten op wat écht van tel is.

​Daarin ontdek je ook het ene zinnetje dat op een post-it op mijn Bullet Journal hangt en dat voor mij elke dag opnieuw als een kompas werkt. Benieuwd wat dat is? Go and find out!


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!