Nieuwsbrief

Scrubtje?

February 18, 2022

Ze kijkt me licht verbouwereerd aan.

‘Dus je wordt 40 dit jaar? Feer-tug? Mohow.’

Het akelige gevoel dat ik een belangrijke memo gemist heb, overvalt me.

‘En het enige wat jij doet is reinigen en hydrateren, zeg je?’.

De strenge toon waarmee ze me toespreekt doet het schaamrood naar mijn – blijkbaar compleet verwaarloosde – wangen stijgen (ongetwijfeld ook een direct gevolg van het feit dat ik ‘amper iets smeer’).

‘Euh, ja’, stamel ik. Het begint me instant te duizelen als ze van wal steekt met haar betoog over exfoliëren en scrubben en regenereren. Ben ik in de les chemie beland? En is dat waarom de verkoopster een stofjas draagt?

Uiteraard was ik met al die bewerkingen beter begonnen als ik nog de perzikhuid van een 16-jarige had. Of als mijn vel nog gezegend was met de elasticiteit van een 27-jarige zonder kinderen (en de bijhorende quasi-permanente wallen).

‘Maar als je hier vandaag nog mee start, dan kunnen we nog redden wat er te redden valt!’, glimlacht de kordate vendeuse van achter de toog waar ze een 13-delige reeks aan potjes en zalfjes uitgestald heeft, de ene nog duurder dan de andere.

Hy-a-lu-ron-zuur. Werkelijk?

Terwijl ik het allemaal nog eens rustig mag bekijken vraagt een andere klant de aandacht van de verkoopster en zie ik mijn kans schoon om te ontsnappen aan een kostelijk beauty ritueel waaraan ik de voorbije 40 jaren geen nood heb gevoeld.

Thuisgekomen bestel ik alsnog een paar excellente verzorgingsproducten bij een ex-confrater van me die haar eigen bio cosmetica merk heeft. Wat extra serum ertegen zwieren, zegt.

Want hé – ik hoef misschien geen peperduur 13-stappenplan, mijn 80-jarige zelve gaat me misschien toch dankbaar zijn als ik er niet ga uitzien als een verschrompelde rozijn.

Lesson learned?

Het beste tijdstip om met een goede gewoonte te beginnen ligt mogelijks al ja-ren achter je.

Het tweede beste tijdstip? Dat is gewoon vandaag.

Of het nu over je skin care routine gaat. Of dat bos dat je zou aanplanten.

En in je business is dat net zo.

Als je al jaren denkt: ik moet ein-de-lijk werk maken van het verzamelen van emailadressen en het opbouwen van een lijst, begin dan gewoon vandaag.

Geen complexe formules of dure oplossing nodig. Schrijf je in voor mijn online cursus Bouw Je Lijst en op minder dan anderhalf uur heb je mijn beste tips en strategieën over email marketing achter de kiezen.

Beter nu dan nooit.

En al helemaal omdat ik deze laagdrempelige cursus binnenkort uit mijn aanbod haal om ‘m in te ruilen voor een duurder exemplaar. Get it while you can!

Warme groet,P.S. De beste basis voor je online marketing? Dat is je mailinglijst! Stel het niet langer uit en begin vandaag die fundering te leggen met mijn Bouw Je Lijst workshop. Die kan je nu nog tijdelijk voor een promoprijs krijgen vooraleer ik ’em definitief uit mijn aanbod haal. Profiteer nu >>


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!