Nieuwsbrief

Dit doe jij 2617 keer per dag (for real)

March 25, 2022

6 jaar van je leven swipe je weg.
Je mag dat letterlijk nemen.

Gemiddeld spenderen we met z’n allen 142 minuten per dag aan social media.

Nog een statistiekje: de gemiddelde iPhone gebruiker ontgrendelt haar smartphone zo’n 80 keer per dag. Ofte: om de 10 minuten, als we rekening houden met het feit dat mensen ook slapen enzo.

Als je elke klik, tik en swipe optelt, dan raken de meeste mensen hun telefoon zo’n 2617 keer per dag aan. Tweeduizendzeshonderdzeventien.

En hier is een waarheid als een koe waar ik mijn klanten geregeld mee om de oren sla: elke minuut, uur, dag, jaar kan je maar één keer spenderen.

Die 6 jaar op dat schermpje? Gone forever.

Als dat is hoe jij je tijd graag wil spenderen, fine with me.

Maar ik durf wedden dat je met die 6 jaar misschien andere, fijnere dingen zou willen doen. Daarbuiten in de echte wereld, pakweg.

Don’t spend your life on the socials.
And don’t run your business from your phone.

Er zijn letterlijk honderden manieren om je zaak zichtbaar te maken en klanten te werven die minder tijd vergen en/of minder schadelijk zijn voor je brein, je sociaal leven en je zelfbeeld.

Manieren waarop je als ondernemer ook onafhankelijk blijft van al de shenanigans van de socials. Zoals auteur en ondernemer Hanne Luyten deze week ondervond, is de speelbal zijn van de grillen van de socials weinig vermakelijk. Na 3 dagen heeft ze haar (overigens super succesvolle) IG account – en de toegang tot haar klanten – nog steeds niet terug. Noch een perspectief of het effectief wel goed komt.

Gooi die boeien af, [FIRST NAME GOES HERE].

Schrijf je in voor mijn online workshop Marketing Zonder Social Media en bevrijd jezelf van het juk van de socials: https://pages.ampersandcopy.com/marketing-zonder-socials/

Na deze workshop:

✅ heb je helder waarom social media marketing helemaal geen must is

✅ heb je een exit strategie waarmee je de socials kan verlaten

✅ … of een waaier aan slimme social media strategieën die je tijd en geld besparen (voor het geval je toch wil blijven)

✅ beschik je over een arsenaal van 200+ manieren waarop je aan marketing kan doen zonder socials

✅… en veel meer!

Met de code “eatthiszuck” krijg je alleen vandaag nog 50 EUR korting. De korting vervalt om middernacht. Don’t miss out!

Warme groet,


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!