Nieuwsbrief

Dringende lenteschoonmaak aub

April 8, 2022

Vorige week verwijderde ik 1331 mensen van mijn e-maillijst (je weet wel, die lijst waar jij klaarblijkelijk ook deel van uitmaakt, anders was je nu iets anders aan het lezen).

Enfin, de eerlijkheid gebiedt mij te preciseren dat het Miet was, mijn technische VA, die effectief op de delete-knop drukte, maar dat deed ze dus op mijn uitdrukkelijke instructie.

‘Delete, Miet! Delete!‘, gilde ik met iets teveel enthousiasme van achter mijn klavier.

En weg waren ze. Poef!

‘Waarom zou je in godsnaam 1331 zuurverdiende e-mailadressen verwijderen, Meier?’, hoor ik je denken.

Simpel. Volgens de data in mijn e-mail marketing software lazen die 1331 sujetten al een paar maand mijn mails niet meer. Ze kregen nog een mailtje of drie met de expliciete kans om op de lijst te blijven, maar wie dat niet deed, zwaaiden we gisteren definitief uit. Salut en de kost!

Heerlijk voelt dat.

Die 1331 voormalige abonnees – met alle respect voor die hoomans – vormden immers overtollige ballast. Mensen die mijn mails niet lezen, daar kan ik als business owner nu eenmaal niks mee. Even goede vrienden, daar niet van.

Maar dat zijn gewoon not my people. En dat is he-le-maal OK.

Want wat overblijft is een significant kleinere, maar veel meer geengageerde tribe van mensen die aan mijn lippen hangen, geinteresseerd zijn in mijn anekdotes en teachings. En misschien in klant worden.

Doordat die lijst actiever is, krijg ik er nog een fijne bonus bovenop: mijn open rates gaan de lucht in en mijn mails vallen vaker in inboxen dan in spam folders. Hoe beter de fit tussen jou en je lijst, hoe doeltreffender je email marketing inspanningen.

Tijd voor een lenteschoonmaak.
Naar verluidt sparkt dat joy.

Warme groet,P.S. Begint het je te dagen dat je een gigantisch potentieel laat liggen in je business door niet all in te gaan met e-mail marketing? Ja? Eindelijk, zou ik zeggen! 😉

Binnenkort bundel ik voor het eerst alles wat ik weet over entertainende én converterende e-mails in een gloednieuw traject. Slechts een beperkt aantal Rebels krijgt de kans om als bèta-tester mee te doen, tegen een sterk verlaagd tarief. Als je op die VIP-lijst wil, ga dan als de bliksem hierheen: https://pages.ampersandcopy.com/wachtlijst-inbox-rebels/


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!