Nieuwsbrief

Met de billen bloot

April 15, 2022

Volgende week gaat het gebeuren.

Een top secret project dat al een paar jaar (!) in het Ampersand diepvriesvak zit, wordt uitgehaald en opgediend.

En misschien heb je het al gemerkt, maar bij Team Ampersand doen we geen half werk.

Niet even lekker laten ontdooien in de frigo. Een lauwwarm rondje in de microgolf. Niks van. We draaien de knop van de oven meteen op 250° en laten die motherfokker meteen de heat voelen.

En dus gaan we volgende week al meteen met de billen bloot. 

Het wordt rauw en kwetsbaar en – toch zeker voor mij – ook behoorlijk genant bij momenten. Oncomfortabel en ongelofelijk spannend om ongecensureerd los te laten op de wereld.

Letterlijk alsof ik in mijn nakie voor een volle zaal ga staan. Yikes!

Waarom jezelf zo kwellen, Meier?

Omdat ik ervan hou to boldly go where no woman has gone before.

Omdat ik het als mijn missie zie om aan de kooitjes te rammelen, ook al betekent dat dat ik naast de wereld ook mezelf kritisch in vraag stel.

Omdat ik m’n koppie al eens graag boven het maaiveld uitsteek en me graag onderscheid van de grijze massa die het liever houdt op plain vanilla.

Omdat ik al eens graag dieper graaf dan de oppervlakkige quotes en uitwisselingen op de socials.

Maar vooral en bovenal omwille van dit: je kan maar een echte, diepe relatie opbouwen met je publiek als je je niet inhoudt. Als je niks achterhoudt. 

Mijn beste vriendinnen, dat zijn niet alleen de mensen met wie ik in vol enthousiasme op een toog spring om erop te dansen.

Dat zijn vooral ook die amiga’s die mij, als ik mijn trillende pruillip bovenhaal, een schouder aanbieden en niet terugdeinzen voor een potje ugly crying.

Die niet alleen de vrolijke, extraverte, ik-kan-de-wereld-aan-and-then-some Anouck kennen. Maar die er ook de schaduwkantjes en de onhebbelijkheden bijnemen. De dips en de downs.

Dat soort relaties, dat soort diepgang, dat krijg je maar als je jezelf helemaal durft tonen. En dat wil ik met jou ook.

Helemaal benieuwd geworden wat dat gaat geven?

Stay tuned, in de nieuwsbrief van volgende week wordt alles onthuld!

Warme groet,

P.S. Trouwens: als je ook meer wil dan een oppervlakkige relatie met je volgers en een hechte, persoonlijke band wil opbouwen met je tribe, dan is er één medium dat er met kop en schouders bovenuitsteekt en dat is e-mail.

In mei lanceer ik naast mijn Top Secret Project ook de bèta versie van Inbox Rebels, het online programma voor solo-ondernemers zoals jij, die klaar zijn om échte connectie aan te gaan en te verkopen… elke keer ze op de “verstuur”-knop drukken.

Als je nog niet op de VIP lijst staat voor Inbox Rebels, klik dan hier en dan zorgen de ondoorgrondelijke wegen van de interwebs ervoor dat dat voor de bakker komt.

Slechts een beperkt aantal Rebels krijgt de kans om als bèta-tester mee te doen. En dat met een eenmalige korting van -70%. Zeven-tig, dat heb je goed gelezen. De VIPs krijgen trouwens ook de eerste kans om in te schrijven voor de Mastermind formule, die wel een héél bijzondere verrassing bevat. Hup, je moest al op die VIP lijst staan!


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!