Nieuwsbrief

Terug in de toga (MEGA PLOTTWIST)

April 22, 2022

Ik gaf hier de voorbije weken hints à volonté over de nieuwe wending in mijn activiteiten. Er werd hevig gespeculeerd over dat Top Secret Project “ARR” (formerly known als Top Secret Project “ARP”).

Jullie nieuwsgierigheid was gewekt, wat blijkt uit het feit dat jullie me de pieren uit de neus vroegen en er hier en daar zelfs van vermeende omkooppraktijken sprake was om toch maar een tipje van de sluier te lichten.

Een handvol clevere volgers herkenden een toga in een teaser op Instagram.

Vandaag kan ik het eindelijk formeel bevestigen: zij hadden het bij het rechte eind.

Ik keer effectief terug naar de rechtbank.

*MIC DROP*

Niet uit nostalgie naar mijn onberispelijke toga of gezellige confraters. Maar omdat ik een onweerstaanbare drang voel om mistoestanden, mallen en mythes in de ondernemerswereld aan de kaak te stellen.

Mijn cliënten? Vrouwen die meer willen, die zich gewrongen voelen in de mannelijke mal van succes en die op hun eigen voorwaarden willen ondernemen.

Mindset en strategie zullen de bulk van mijn bewijsvoering uitmaken, met een flinke portie tough love. Geen stijf betoog van deze Elle Woods.

Richt je dan je eigen kantoor op, Anouck?

Staat “ARP” voor Ampersand Rebels & Partners?

Aber nein!

Ik ben te gehecht aan mijn zuurverdiende vrijheid om me terug te plooien naar de regels en protocollen van de Balie. Dus heb ik mijn eigen rechtszaal gecreëerd. En daarvoor moest ik niet ver lopen.

Die bevindt zich namelijk in mijn eigenste podcaststudio.

Ik ben ongelofelijk trots om jullie voor te stellen aan de nieuwe telg in de Ampersand familie: de Ampersand Rebel Rants podcast.

Geen vrijblijvend gekwek of yet another marketing podcast, maar aflevering na aflevering je kennis bijspijkeren over ondernemen op eigen voorwaarden, slimme businessmodellen, online cursussen maken en verkopen, rebelse productiviteit, authentieke marketing, time en mind management. Dat allemaal overgoten met 80s soundbites, het geluid van kooien die ratelend opengegooid worden en een hang naar world domination.

Deze podcast is NIET voor wie gehecht is aan haar status quo.

Ik verschijn alvast met de energie die een luisteraar ooit beschreef als “alsof er een lijntje coke voor je ligt”.

Geen zorgen: er gebeurt niets strafbaars tijdens de opnames van deze podcast, tenzij je mijn uitbundige enthousiasme & expliciete feminisme misdadig inspirerend vindt natuurlijk.

Dus: ben jij ook compleet klaar met standaardoplossingen en ongeïnspireerde riedeltjes die niet op jouw maat (of gender) ontworpen zijn?

Ga dan nu onmiddellijk luisteren. Ik heb meteen een smakelijk buffetje van drie afleveringen voor je voorzien, so feel free to cherry pick or to binge!

Luister hier: www.ampersandpodcast.com

Warme groet,

Anouck

P.S. Geen Rant missen? Abonneer je op de Ampersand Rebel Rants podcast en ik verschijn om de twee weken in je feed. Lekkerrrr makkelijk!

Doe dat in je favoriete podcast speler:

Warme groet,


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!