Nieuwsbrief

Nummer 1 🏆

April 29, 2022

Ik kan daar heel flauw over doen en het aloude adagium “deelnemen is belangrijker dan winnen” van onder het stof halen.

Of ik kan gewoon grif toegeven dat mijn innerlijke strever en competitiebeest afgelopen vrijdag keihard en in koor victorie kraaiden toen mijn nieuwe geesteskind op de dag van geboorte al meteen op nummer één belandde.

Waar heb je het in godsnaam over, Meier?

Voor mocht je de afgelopen week onder een steen geleefd hebben: vorige vrijdag lanceerde ik Ampersand Rebel Rants, dé eye-opening podcast voor vrouwen die meer willen, voor de female leaders die zich gewrongen voelen in de mannelijke mal van succes en die op hun eigen voorwaarden willen ondernemen.

En die belandde meteen, op dag 1, subito presto, op nummer 1 in de Apple Podcast hitlijsten. Niet alleen in de business categorie, maar ook in de overall categorie. Als in: de beste Belgische podcast van ‘t moment.

Didn’t see that one coming is een understatement in dit geval. 🙈

Ik ben er helehans van gepakt. Niet omwille van mijn aaibaar ego.

Maar omdat ik met deze podcast een vuist wil maken.
Omdat ik perspectieven wil bieden aan alle onderneemsters die lak hebben aan hustle culture en de ongeschreven wetten van het patriarchaat.
Omdat de boodschap dat je ook gewoon je eigen regels om te ondernemen kan volgen, niet wijd genoeg verspreid kan worden.

Dat de boodschap blijkt in te slaan als een bommetje van formaat, is dan ook vooral goed nieuws voor vrijheidsstrijders en rebelse onderneemsters aller landen.

Alleen samen kunnen we écht aan die kooitjes rammelen en het status quo aanvechten. Over vechten gesproken, vandaag bestijg ik alweer een van mijn trouwe stokpaardjes in aflevering 4 van de podcast: het belang van ten allen tijde baas te zijn over je eigen podium zodat je geld kan verdienen op jouw voorwaarden.

Luister in je favoriete podcast player

👂 via Apple Podcasts
👂 via Spotify
👂 via Google Podcasts
👂 via Stitcher

Warme groet,P.S. Voel je je ook geroepen om de Blijde Boodschap te helpen verspreiden? Laat dan een review achter, zo krijgt de podcast meer eyeballs. Enfin, trommelvliezen.

Deze luisteraars gingen je al voor:


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!