Nieuwsbrief

Ik ben een gele 🟡

May 6, 2022

Ik ben een gele, denk ik.
​
Al denk ik dat er ook een serieuze kwak vurig rood in zit.
Tenminste, als ik de persoonlijkheidstest van Insights Discovery mag geloven.
​
Volgens 16 Personalities ben ik dan weer een ENFJ of een Protagonist. Dat laatste, daar kan ik me vaag iets bij voorstellen.

Ik heb me nog niet (laten) onderwerpen aan een Human Design test, maar daar zou vast ook weer een rist aan wistjedatjes uit komen over hoe ik als mens in elkaar zit.

Eerlijk gezegd beschik ik over een (gezonde?) dosis scepsis over dit soort tests, want is een complex schepsel als een mens ĂĽberhaupt te vatten in een aantal criteria, schalen en hokjes?

Ik ontken niet dat meer inzicht krijgen in hoe je in elkaar zit nuttig kan zijn. Of dat ik compleet ongevoelig zou zijn aan dit soort analyses. Maar dan alleen als het in mijn kraam past (zo menselijk ben ik ook wel weer – wat voor type maakt dat me?).

Neem nu The Four Tendencies van Gretchen Rubin. Volgens die typologie ben ik een Rebel.

Dat resoneert dan weer keihard, want met hoe meer aandrang of authoriteit je me iets probeert te doen doen, hoe groter de kans dat ik mijn schouders ophaal of actief weerstand bied. Just ask my husbando.

Het is wellicht ook de exacte reden waarom ik in mijn eigen programma’s nooit zeg wat je moet doen. Ik ben geen believer in standaardreceptjes, formules, methodes die je maar te copy/pasten hebt om het succes van een ander te repliceren. Integendeel: hoe meer van jezelf je in je onderneming en je marketing steekt, hoe meer je volgens mij boven het maaiveld kan uitsteken. Op jouw manier.

Fuck the shoulds!

Daarom vind je in mijn nieuwste blogpost over killer nieuwsbrieven schrijven ook geen “moetjes” en ontdek je waarom je de allerbeste nieuwsbrieven in bad schrijft. #omdathetkan

​Read all about it >>​

Warme groet,

​

P.S. In mijn nieuwste online programma Inbox Rebels vertrek ik ook van de premisse dat er meer dan Ă©Ă©n manier is om succes te oogsten met e-mail en dat jij beslist welke manier er het beste bij jou past. Hoe meer eigenheid in je mails, hoe liever. Daar zit namelijk jouw goud.
​
Nog tot morgen kan je trouwens een ticket voor Inbox Rebels ter waarde van 1050 euro winnen. Hoe dat kan, ontdek je hier: https://www.instagram.com/p/CdGwlbWLHbU/?utm_source=ig_web_copy_link

​


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET đź‘Ť

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

HĂ©, jij daar!