Nieuwsbrief

A little less complaining, a little more (strategic) action please 🎶

May 13, 2022

Ik weet niet of het je opgevallen is, maar het Insta algoritme kent weer kuren. Enfin – ik weet niet of dat ooit niet het geval is.

Maar waar je volgens mij op dit moment niet kan naast kijken: er wordt als maar meer over geklaagd. Influencers met tienduizenden volgers smeken hun volgers – pretty please – om hun posts te liken. Dat wordt blijkbaar een standaard dingetje.

Roepen in de woestijn is de Instagram vibe van het moment.

En ik snap de frustratie. Als je jarenlang bouwt aan een publiek en gewend bent geraakt aan een bepaald bereik en een podium, dan is het doodeng als de zaal opeens lijkt leeg te lopen.

Dat uiteindelijk ook Instagram uiteindelijk zijn retour zal aanvatten, is een feit. Dat is een kwestie van tijd.

Dus: ik zou mijn energie niet investeren in klagen of bedelen om likes. Ik zou inzetten op iets totaal anders. E-mail.

Waarom in godsnaam e-mail, Meier?

Heel simpel. Omdat e-mail de grootste return on investment heeft in je business. By far.

Om er maar één (alleszeggend) statistiekje bij te halen: e-mail is 40 keer effectiever om klanten te werven dan de socials. VEERTIG. FEERTUH. VIER-NUL.

En je hoeft er niet 24/7 te kamperen voor een paar miezerige likes en een zuchtje aandacht van de handvol volgers aan wie het algoritme je posts beslist te tonen on any given day.

De voordelen van e-mail marketing spreken voor zichzelf, zou je denken. En toch hangen er ook nog heel wat hardnekkige mythes en misverstanden rond. Tijd om mijn toga nog eens aan te trekken en die uit de wereld te helpen.

Luister naar de nagelnieuwe podcast aflevering voor de harde feiten rond e-mail >>

Ohja, de mythes “size matters” en frequentie vs. kwaliteit komen ook aan bod… 😜

Warme groet,

P.S. Als je voor of na het beluisteren van mijn pleidooi beslist om je vooroordelen over e-mail overboord te zwieren, vergeet dan niet om je op de VIP-lijst te zetten voor Inbox Rebels, mijn nagelnieuwe online programma waarin ik je leer om een trouwe tribe rond je te verzamelen met e-mail marketing.

Ordinaire stervelingen kunnen zich pas vanaf 17 mei inschrijven, maar wie op de VIP-lijst staat, krijgt maandag al de eerste kans. Dat kan het verschil uitmaken tussen een plekje veroveren voor de schrijfretreat die in het Mastermind aanbod zit of hopeloos uit de boot vallen.

De retreat zorgt ervoor dat je alles wat je leert in de cursus meteen implementeert, onder mijn kundige – ahum – begeleiding en in het gezelschap van een schare gemotiveerde Rebels. We gaan samen winstgevende mails schrijven zodat jij de komende maanden op je beide oren kan slapen. Don’t. Miss. Out.

Dit is waar we die magistrale mails gaan schrijven 🤩


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!