E-mailmarketing

Liar, liar, pants on fire 🔥

May 20, 2022

Ik weet niet hoe het bij jou zat, maar vroeger maakte ik het de hele week bont als student in Leuven. Met als hoogtepunt: dansen op den toog van de Confrater op donderdagavond. En dan rechtstreeks naar de les in aula Parkstraat op vrijdagochtend. Dodelijk!

Vrijdagavond was het vat af (letterlijk en figuurlijk). Dan was het de trein halen, thuiskomen en crashen. Genieten van een lekker rustig weekend met als meest inspannende activiteiten shoppen en koffietjes drinken.

Het absolute hoogtepunt van mijn weekend was mijn vaste afspraak op zaterdagavond. Niet in een of ander Brugs danscafé. Maar met Chief Inspector Barnaby en zijn ietwat klungelige assistent Troy. Saarzeke en een zak Ringlings dabei, zalig.

De setting: pittoreske en schijnbaar slaperige dorpjes in de idyllische English countryside.

De hoofdpersonages: epic liars.

Onze goeie Barnaby kon er zo doorheen kijken en had een gave om de leugenaars eruit te halen. Hij lette daarbij vooral op hoe mensen hun versie van de feiten gaven.

De op het eerste zicht bijzonder verdachte maar volstrekt onschuldige ex-echtgenoot die de waarheid sprak, vertelde zijn verhaal spontaan in geuren en kleuren. Hij corrigeerde zichzelf hier en daar naarmate hij zich de gebeurtenissen voor de geest haalde.

De jaloerse vicar daarentegen hield vast aan die ene, leugenachtige versie van de feiten die hij van buiten had geleerd. Met veel minder levendige details en een vage aanduiding van de tijd. Er rinkelde een belletje bij onze Chief Inspector.

Jouw klanten zijn ook een soort Barnaby’s.

Ze doorprikken wat onecht is. Ruiken leugens en verbloemde waarheid van MIJLENVER. Als bloedhonden.

De enige manier om het vertrouwen van je klanten te winnen is door radicaal jezelf te zijn.

Door de dingen te zeggen zoals ze zijn. Door te vertellen, in geuren, kleuren, details. Dus NIET door dat ene standaard marketingriedeltje dat je steevast opdreunt te herhalen.

Als klanten kunnen kiezen tussen iemand die een toneeltje opvoert en een mens van vlees en bloed, dan kiezen ze altijd voor het echte exemplaar.

So cut the crap.

Leer hoe je dat doet in Inbox Rebels.

Ik vertel je alles over mijn compleet nieuwe manier van aan e-mailmarketing doen, die tegelijk zo oud is als de homo erectus. De kern: doorleefde verhalen vertellen & radicaal mezelf zijn. Wat dat oplevert? De leukste klanten die àl mijn programma’s kopen.

Klaar om ook radicaal jezelf te zijn en Barnaby’s spervuur met glans te doorstaan?

» Word een Inbox Rebel!

Opgelet: dit aanbod is alléén deze week beschikbaar. Als in: dit geweldige aanbod komt nooit meer terug, gastjes! Bovendien is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in Bèta. Claim je plekje.

Warme groet,

P.S.: Chief Inspector Barnaby is intussen vervangen door zijn neef en verschijnt tegenwoordig op vrijdag ten tonele. Nóg eerder genieten van dit leugenpaleis dus!

P.P.S. “Maar Anouck, ik heb niet meer dan 5 man en een paardenkop op mijn lijst. Hoe moet dat dan?”. Ik heb aan jou gedacht. Je krijgt van mij de masterclass “Bouw je lijst” als bonus. En enkel als je vandaag nog intekent, deel ik nog 5 extra guerilla tactics om je lijst te kickstarten. Claim je speciale bonus voor middernacht!


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!