Nieuwsbrief

Brug?

May 27, 2022

Ik hou het kort vandaag want de kans bestaat dat je er net als ik een brugdag van maakt.

Hoe dan ook, ik hoop dat jouw planning er een ietsiepietsie rustiger uit ziet dan de mijne, want ik ontvang hier straks 16 kinderen onder de tien jaar voor een verjaardagsfeestje. #whatwasithinking

Zei ik al dat ik een gigantisch springkasteel in de vorm van een alligator heb laten aanrukken? Laat ons hopen dat mijn rol in het entertainen van die dolle bende daarmee is ingevuld. 🙈

Anywho, als jij het vandaag chillax wil aanpakken én je toch ook nog iets wil opsteken, dan mag je deze kersverse aflevering van mijn podcast niet missen.

Want voor deze episode ontving ik een onderneemster met présence én inhoud in mijn virtuele studio: speaker coach Elizabeth Van Den Bergh.

Leer van Elizabeth onder andere:

👉 wat je eerst en vooral te doen hebt vooraleer je het podium kan ownen

👉 waarom jezelf niet te belangrijk vinden één van de sleutels tot succesvol spreken voor een publiek is

👉 en euh… welke belangrijke eis je best stelt aan je bedpartner 😉

Je hoort het al, het was zowel een leerrijk als een amusant gesprek, dus ga snel luisteren!

Luister hier >>

Warme groet,

P.S. Luisteren jouw business besties al naar de podcast? Nee? Stuur hen deze mail door en laat hen zo mee luisteren, genieten en leren!


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!