Nieuwsbrief

Par hazard

June 10, 2022

Twee perongelukschrijfsters op een hoop.

Dat is de nagelnieuwe podcast episode in een notendop.

Want net zoals mijn gast van vandaag droomde ik als kind van een leven als schrijfster. De nieuwe Astrid Lindgren of Thea Beckman worden? Dat zag ik al helemaal voor me.

Die droom werd opgeborgen om meer “realistische” carrièrekeuzes te maken. Om diploma’s te halen met ronkende namen. Liefst in elke hand één.

Maar kijk, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ondertussen verdien ik toch mijn boterham met mijn schrijfsels.

Zo verging het ook Hanne Luyten, die jarenlang in de TV-wereld werkte en toen en stoemelings een boek schreef. Fast forward een paar jaar later en Hanne heeft niet alleen meerdere boeken op het palmares, ze richtte haar eigen uitgeverij op en ze ontpopte zich ergens onderweg als ondernemer.

“Ik had het nog nooit gedaan, dus ik dacht wel dat ik het kon”, wist ze van Pippi Langkous (daar heb je Lindgren weer).

Als je benieuwd bent naar de dolle verhalen van Hanne (over heftrucks leren besturen met YouTube filmpjes en de nachtmerrie die Instagram haar recent bezorgde), tune dan snel in voor deze nieuwe aflevering.

Luisteren maar! >>

Warme groet,

P.S. Gesmuld van deze aflevering? Share the love met een business bestie en laat hen weten van het bestaan van deze podcast!

Of laat een review achter op iTunes – much appreciated! Zo kunnen nog meer ondernemers de podcast ontdekken.


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!