Nieuwsbrief

Misplaatst medelijden, Bambi

July 1, 2022

“Oh, u bent hier voor het werk?”

Haar bambi-achtige ogen werden op slag met medelijden vervuld en ze sloeg haar lange wimpers neer. 🦌

Dat is dan weer minder, natuurlijk.”

Ik was net met de receptioniste van het hotel aan de obligate small talk geslaan. Ze had me plichtsbewust ingelicht over de uren van het ontbijt en waar de lift precies zat. Ik had dan weer gedeeld dat ik niet voor eerst in Nederland was (euh… okaaaaay) maar wel voor het eerst Utrecht bezocht.

Alleen vond ze het dus zonde dat dat voor het werk was.

Ik kon alleen maar denken: NIVEA.

Ofte: Niet Invullen Voor Een Ander, reception-lady.

Want kijk, misschien had ze al tig ongelukkig uitziende sales managers ingecheckt of opgebrande vertegenwoordigers een kamerpasje bezorgd en was haar analyse op dat soort ervaringen geschoeid.

Maar hey, ik was MEGA-EXCITED om op mini-workation te zijn. Ik bedoel: twee dagen heel diep in je business duiken en je laten inspireren door een nieuwe plek, weg van dagelijkse beslommeringen en waar niemand je komt storen – what’s not to like?!

Veel ondernemers snàkken naar dit soort uitjes. Bob, een van de ondernemers die ook in mijn mastermind zit zei het ook al: dit is voor mij ook een soort van vakantie. Tsjah!

Mijn hoofd ontplofte zowat van de ideeen en na een dag die tot de boord gevuld was met meetings & strategizing, nam ik nog 3 podcast episodes op, zomaar uit de losse pols.

Die episodes kan je niet op de gewoonlijke plek op Spotify of Apple Podcasts vinden.

Die maken deel uit van een exclusieve, geheime podcast feed die enkel te beluisteren valt voor de inner circle.

In mijn nieuwe geesteskind, Ampersand Unplugged, ontdek je wat er achter de schermen van mijn multi-six-figure business gebeurt en waarmee ik als feministische rebellenleider zelf worstel. Geen geproducete audiotoneelstukken, maar bite sized brokjes realness.

Tussen de soep, de patatten en andere stuff of life vertel ik over mijn werk en leven als onderneemster, CEO, mama van twee en natuurlijk als dogmom.

In de (dagelijkse!) episodes die ik deze week release hoor je onder meer:

  • hoe ik be-lach-e-lijk veel content maak op implementatiedagen (en hoe jij dat ook kan)
  • een paar (soms pijnlijke) hiring lessons die ik aan de lijve ondervond bij het samenstellen van een team
  • over een investering die ik maakte van 24.000 EUR (slik) en waarom je vooral niet op je gevoel moet afgaan.

Goesting om je werkdag te beginnen met een streep audio, een shot inspiratie, om samen met je bakje cafeïne naar binnen te werken?

Abonneer je op Ampersand Unplugged en dan stromen stromen de bite-sized nuggets zo dagelijks je favo podcast-app binnen.

Tot hoors!

Warme groet,P.S. Lang verhaal kort: mijn hoofd loopt over van de inspiratie en ik wil je heel graag meenemen in dat hoofd én in mijn dagelijkse avonturen in mijn business. Die kan je nu in real time meevolgen via mijn geheime podcast, Ampersand Unplugged. Abonneer je hier en tune dagelijks in voor een hapklaar brokje ondernemerswijsheid >>


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!