Podcast

#9 Mijn Instagram Detox en de verrassende resultaten

July 8, 2022

😈 Een duivels experiment dat volgens veel ondernemers niet mogelijk is, en al zeker not done? Count me in! Toch was het met knikkende knieën en een snuifje FOMO dat ik begon aan mijn Instabattical. Maar het werd JOMO, want bewust veel minder Instagram gebruiken leverde mij zotte resultaten op. Zo staat mijn deepworkspier nu strakker dan ooit – al was dat te voorzien. Luister en ontdek ook de resultaten van mijn social media detox die ik niet had zien komen!

Dit zijn een paar juicy bits om duimen en vingers van af te likken in deze aflevering:

  • Luisteraar Eva stelt op het Ampersand-antwoordapparaat de prangende vraag: hoe kies je een businesscoach uit het uitpuilende aanbod aan businesscoaches? 
  • Ontdek wat de centrale vraag is die je je bij die keuze moet stellen is.
  • Die Instabattical van mij kwam niet uit de lucht gevallen en de motivatie ervoor was simpel: mijn planning in juni was simpelweg zot te noemen en alleen mogelijk als ik het cyberslacken compleet uit mijn leven bande. Zo gezegd, zo gedaan.
  • De resultaten zijn niet minder dan fe-no-me-naal, en sommige verwachtte ik maar andere verrasten me totaal.
  • Dit experiment zet mijn relatie met sociale media helemaal op scherp. Tijd voor een nieuw socialemediamanifest! 
  • Eén van de pijlers? “Creëren boven consumeren”.
  • En mijn verhaal vertellen en een inkijk geven achter de schermen? Dat doe ik op een unplugged manier. 

Hier vind je alle links, tools & resources die ik vermeldde:

Viva la Revolución, baby!

Hopelijk heb ik je aan het denken gezet en goesting gegeven om te groeien en te bloeien op jouw eigenwijze manier. Samen zijn we revolutionair impactvol en veranderen we de wereld, van binnenuit. Hashtag World Domination en al!

Revoluties breng je niet alleen op gang én het is ook veel plezanter om samen op de barricades te staan. Daarom wil ik je vragen: abonneer je op deze podcast, deel ‘m met je BFF’s of je eigen wolfpack, en laat een review achter waar je naar deze podcast luistert. 

Deel ‘em op de socials en tag me met @anouck_ampersand. Dan kan ik je een virtueel vuistje geven en vinden ook andere Rebels With a Cause ook hun weg naar meer vrijheid.

Volgende week drop ik weer een nieuwe aflevering en dan hebben wij een volgende date. Als je zo lang niet kan wachten – wat ik uiteraard helemaal snap – dan heb ik voor jou de oplossing. 

Ik heb naast Ampersand Rebel Rants namelijk ook een geheime podcast, die alleen beschikbaar is voor intimi, voor de inner circle. Ampersand Unplugged heet die. Die ga ja nergens vinden als je zoekt op Spotify of Apple Podcasts, die kan je alleen beluisteren als je je daarvoor opgeeft.

In deze geheime podcast neem ik je elke werkdag mee achter de schermen van mijn bedrijf en mijn leven. Stap mee in de rollercoaster van emoties en luister mee naar mijn dagelijkse struggles en avonturen in mijn business en daarbuiten. Haal elke dag een nieuwe portie inspiratie voor je werk en je leven uit deze niks verhullende podcast. Abonneer je nu >>

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

  1. […] business coaches are not created equal. Ik had het er ook al over in episode 9 van Ampersand Rebel […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!