Nieuwsbrief

Jij en ik – in ‘t echt? (cadeautje inside)

July 12, 2022

Een rush van adrenaline door de aderen.
Haren in de nek die rechtstaan.
Een tinteling over mijn rug.
En… ZIJN DAT VLINDERS?!

Voor je denkt dat ik een affaire begonnen ben of een of andere crush beleef: stop de roddelpersen!

Die warm, fuzzy feelings werden door een geheel ander fenomeen veroorzaakt.

Een paar weken geleden was ik namelijk nog eens op een écht netwerkevent. Zo één met goodiebags en visitekaartjes en ‘OMG, ben jij hier ook?!‘ maal duust. Met op de dijk wandelen met business buddies en samen zeelucht opsnuiven en samen een echte koffie drinken (of een poging daartoe doen want awmagawd, de nespresso peeps konden de vraag naar de godendrank duidelijk niet aan die dag, zo groot was de nood aan kaffie en bijhorende leute).

Enfin. Om maar te zeggen: zo’n dag waarop je weer in ‘t echt kan connecten, mekaar in volle glorie kan toespreken en samen een momentje kan beleven, dat is eten en drinken tegelijk.

Om nog te zwijgen over de vibe en de energie van de sprekers op het podium.

Raad eens hoe lang ik erover moest nadenken toen ik gevraagd werd om zélf op zo’n “echt” podium plaats te nemen? A split second is nog te lang, juist ja.

Op 22 september geef ik een keynote op The Conference en ik sta nu al te popelen om een paar inzichten met je te delen die je van je stoel zullen doen vallen. Eens niet van achter mijn microfoon in mijn oude, vertrouwde studio, maar in the flesh.

Met de kortingscode Anouck10 krijg je nog tot 20 juli een mooie korting op je ticket. Bovenop de early bird actie, die ook dan afloopt.

Dit is zo’n taakje waarvan time management experten zeggen: dit duurt minder dan 2 minuten om te volbrengen, doe het gewoon meteen. You know you want to.

Ambitieuze vrouwelijke ondernemer? Dan kan je je niet veroorloven dit te missen! Bemachtig je ticket vandaag nog >>

Kom niet trunten als het uitverkocht is hé!

Warme groet,

P.S. Als je mij al altijd graag eens in den vleze bezig had gezien, dan krijg je eindelijk je kans op 22 september. Dan sta ik op de planken bij The Conference en geef ik een waan-zinnige keynote ten beste. In absolute primeur. De rest van de line-up is anders ook niet mis 😉 Bemachtig je ticket hier met een korting met code Anouck10 >>


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!