Succesverhalen

Ilse had al een online programma maar zette met Launch Rebels de puntjes op de i

July 27, 2022

”Ik geloof er heel sterk in dat als je zo’n programma als Launch Rebels niet volgt dat je geen succesvolle online business kunt runnen. Dus ik zou dat zeker aanraden want je moet gewoon die structuur hebben. In het wilde weg beginnen, dat gaat gewoon niet. Bij mij is het nu al aan het werk, het vervolg, en het brengt gewoon zijn geld op. Dus ik zou Launch Rebels zeker aanraden.”
ILSE DIELTJENS – FINANCIËLE ONDERNEMINGSCOACH

Ontdek alles over Launch Rebels en lanceer zelf je online programma met succes >>

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!