Miet doet haar goesting en bewandelt haar droompad als ondernemer - ampersandcopy.com

Succesverhalen

Miet doet haar goesting en bewandelt haar droompad als ondernemer

July 27, 2022

”Wat ik heel verfrissend vond dat waren de verschillende launch stijlen. Ik heb altijd heel veel moeite met verkopen. Ik vind dat het moeilijkste in mijn business wat er bestaat, dat verkopen. Ik heb zelf ook een gruwelijke hekel aan de gladde verkoper, ik loop daar echt van weg. Het verfrissende aan de Launch Rebels zijn verschillende launch stijlen die helemaal niet voelen als: ik ben hard selling aan het doen. Het voelt voor mij echt heel erg als: ik kan u helpen, ik wil u heel graag helpen. Ik doe ook in mijn business puur wat ik heel graag doe, en dat kan ik ook uitdragen door wat ik geleerd heb in Launch Rebels, en door die verschillende stijlen en door het feit dat ge niet teveel moet, en dat het gewoon allemaal op uw eigen manier kan.”
MIET BAMPS – UNCLOUDED

Ontdek alles over Launch Rebels en lanceer zelf je online programma met succes >>

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!

  KICK-ASS ONLINE MARKETING COURSES

  90 dagen content planner >

  nieuwsbrief >

  contact >

  © 2022 ‧ Ampersand business school
   ALGEMENE VOORWAARDEN ‧ Privacybeleid ‧ cookies
  Ampersand is geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefeuille met registratienummer DV.O243538. lees meer
  Ampersand Business School VOF - BE0773.535.804

  Let's connect!

  •SUCCESVERHALEN
  •PRODUCTIVITEIT
  •STORYTELLING
  •CONTENT MARKETING
  BLOG & VLOG
  •GRATIS NIEUWSBRIEF
  •GRATIS ZICHTBAARHEIDSPLAN
  •GRATIS VIDEOTRAINING
  GRATIS
  •VOLG ME OP INSTAGRAM
  •SUCCESVERHALEN
  •OVER ANOUCK
  •BEL ME, SCHRIJF ME
  CONTACT
   •podcast afleveringen en shownotes
  podcast
  •WEBCOPY OPLEIDING
  •STORYTELLING OPLEIDING
  •EMAIL MARKETING OPLEIDING
  •LANCEER JE ONLINE CURSUS
  •CONTENT MARKETING OPLEIDING
  ONLINE OPLEIDINGEN VOOR ONDERNEMERS
  •GRATIS freedom scan
  •GRATIS private podcast
  plan je content
   •90 dagen content planner

  podcast >

  # LP/SH - alert banner salespage → freebie Mini Marketing Plan ```html ```