Podcast

#12 Is een online cursus iets voor jou?

July 29, 2022

Een online programma is dé oplossing voor al je problemen.
Het is een soort magische passief inkomen toverformule die voor iedereen werkt.
Een magic, money-producing mushroom, quoi?
🍄

I call BS on that!

Online programma’s zijn nog steeds bijzonder hot & happening. Iedereen wil er zijn zegje over doen maar er wordt vooral veel onzin over verteld.

Zelf heb ik de voorbije jaren belachelijk veel geleerd over de do’s en don’ts van online cursussen en hoe je van je online programma een succes maakt. 

Dat er een gigantisch potentieel in zit, dat is voor mij kristalhelder. Wat ik jou wil helpen helder krijgen vandaag, is of een online programma iets voor jou is of niet. Want – daar moeten we eerlijk in durven zijn – het is niet voor iedereen weggelegd. 

Ik help je graag beslissen of het iets voor jou is of niet en hoe je het zou kunnen inpassen in jouw business en jouw leven. 

Dit zijn een paar juicy bits om duimen en vingers van af te likken in deze aflevering:

  • Een online programma heeft het potentieel om je business duurzamer te maken, om een betrouwbare inkomensstroom te creëren, en om meer vrijheid te ervaren in je business.
  • Voor mij is het zelfs mijn enige inkomensstroom. Van mijn hypothecair krediet tot de choco op mijn stutjes, alles is betaald met de verkoop van online programma’s.
  • Maar let’s be real: het is zeker geen passief inkomen en er is geen ‘word snel rijk’ toverformule. 
  • Je schudt een online cursus niet zomaar tussen de soep en de patatten uit je mouw. 
  • Dus voor je jouw tijd, geld en energie investeert, wil ik aan de hand van 7 cruciale vragen met je checken of het een goeie fit is voor jou en jouw business.
  • En on the go serveer ik je ook nog een paar sappige broodje aap verhalen over online programma’s die ik direct weer onder je neus weghaal.

Hier vind je alle links, tools & resources die ik vermeldde:

  • Tijdsbaas XL (vroeger Baas Over Eigen Tijd), het programma dat ik samen met Kelly Deriemaeker maakte op basis van ons zelf ontwikkelde time management systeem, komt terug onder de Ampersand vlag. Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste te weten hoe en wanneer.

Viva la Revolución, baby!

Hopelijk heb ik je aan het denken gezet en goesting gegeven om te groeien en te bloeien op jouw eigenwijze manier. Samen zijn we revolutionair impactvol en veranderen we de wereld, van binnenuit. Hashtag World Domination en al!

Revoluties breng je niet alleen op gang én het is ook veel plezanter om samen op de barricades te staan. Daarom wil ik je vragen: abonneer je op deze podcast, deel ‘m met je BFF’s of je eigen wolfpack, en laat een review achter waar je naar deze podcast luistert. 

Deel ‘em op de socials en tag me met @anouck_ampersand. Dan kan ik je een virtueel vuistje geven en vinden ook andere Rebels With a Cause ook hun weg naar meer vrijheid.

De vraag van 1 miljoen (letterlijk)

Dan rest er nog één vraag: word jij een van de nieuwe Launch Rebels? 

Launch Rebels is hét online programma voor solo-ondernemers die hun omzetplafond aan diggelen willen slaan en impact willen maken met hun expertise op grote schaal, met online programma’s. 

Launch Rebels is geen theoretisch cursusje. Het is gericht op ondernemers die willen doen, die willen werken om kwaliteit te leveren. En gebaseerd op het exacte script waarmee ik meer dan 1 miljoen omzet genereerde met online cursussen.
De deuren van Launch Rebels gaan tijdelijk weer open. Terwijl ik in Italië zit, geldt er een zotte Dolce Italia deal.

Heel concreet: tot 5 augustus om 15u00 kan je inschrijven voor Launch Rebels met een zotte korting van -50% en krijg je er 3 super waardevolle bonussen bovenop.

Terwijl ik proef van la dolce vita aan het Gardameer, kan jij jouw eerste stappen zetten richting een schaalbaar bedrijf en een steeds grotere impact. En dan verkoop jij tijdens je volgende vakantie misschien ook jouw eigen online cursus.

>> Check it out op www.launchrebels.be 

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!