Podcast

#13 Strategisch of spontaan? Zin en onzin van plannen als creatieve ondernemer

August 5, 2022

Een opvatting die vaak speelt bij mede-freedompreneurs is: je moet vooral niet te veel plannen. Want plannen en vrijheid, dat zijn geen vrienden. Nee joh! Lekker spontaan je neus volgen, go with the flow en al. 

Ik ben overtuigd van het tegenovergestelde, dat plannen en vrijheid net wel hand in hand gaan. Welke trucs of geheime hacks ik daarvoor heb, dat ontdek je in deze aflevering.

Dit zijn een paar juicy bits om duimen en vingers van af te likken in deze aflevering:

  • Ik reken mezelf absoluut tot de groep van freedompreneurs. Vrijheid is de hele reden waarom ik ondernemer ben geworden. 
  • Misschien herken je dat ook? Dat je je werk wil inrichten in functie van je leven, en niet andersom. Lekker je eigen ding doen, waar en wanneer en hoe je dat wil. 
  • Om die vrijheid te creëren, is het maken van een plan of een planning voor mij essentieel. 
  • En dat is niet meer werk. Ik doe mijn filosofie uit de doeken die het tegendeel bewijst. 
  • Geen wilskracht required en goesting is optional.
  • Ik verklap je welke superpower er dan wel nodig is om een plan te maken en je eraan te houden. 
  • En hoe je het op de lange termijn volhoudt dankzij een MCB, oftewel een Minimum Content Baseline.

Hier vind je alle links, tools & resources die ik vermeldde:

  • Als het aan onze hersenen lag, dan kozen we altijd voor instant gratification ipv wat het beste is op lange termijn. Coach jezelf door de momenten dat je twijfelt aan je planning en je innerlijke kleuter liever een Leo wil dan broccoli. Een inspiratie op het vlak van self coaching is Brooke Castillo van The Life Coach School
  • Of neem een voorbeeld aan Steve Jobs en zijn zwarte col roulé.

Viva la Revolución, baby!

Hopelijk heb ik je aan het denken gezet en goesting gegeven om te groeien en te bloeien op jouw eigenwijze manier. Samen zijn we revolutionair impactvol en veranderen we de wereld, van binnenuit. Hashtag World Domination en al!

Revoluties breng je niet alleen op gang én het is ook veel plezanter om samen op de barricades te staan. Daarom wil ik je vragen: abonneer je op deze podcast, deel ‘m met je BFF’s of je eigen wolfpack, en laat een review achter waar je naar deze podcast luistert. 

Deel ‘em op de socials en tag me met @anouck_ampersand. Dan kan ik je een virtueel vuistje geven en vinden ook andere Rebels With a Cause ook hun weg naar meer vrijheid.

Word een Content Rebel 🤘

Meer weten over dat plannen en hoe je in je marketing heel veel tijd, energie en middelen kan sparen met een solide marketing plan? Hoe je veel sneller dichter bij je doelen geraakt als je de tijd neemt om een strak plan en een content strategie uit te stippelen? I’ve got you covered! 

In september gaan we van start met een hele nieuwe lichting Content Rebels, in de meest omvattende en rebelse marketing cursus van het land, waarin je de unieke combinatie leert maken tussen een bewuste strategie en een krachtige mindset, wat goud oplevert voor jou, je bedrijf en je tribe. En waarin we een volledige module wijden aan plannen en systemen die voor jou werken.

Schrijf je nu al in voor de VIP-lijst via www.contentrebels.be

Als je op de VIP-lijst staat, krijg je als eerste de kans om in te schrijven én een unieke bonus.Het aantal plaatsen is beperkt en vooral de mastermind is meestal onmiddellijk nadat de deuren open gaan al uitverkocht. Dus zorg dat je de massa voor bent en schrijf je in voor de VIP-lijst via www.contentrebels.be.  

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!