Podcast

#17 Vragen wat je wil met Stephanie Blommaert

September 2, 2022

Eén van de belangrijkste dingen die je kan of zelfs moet doen als ondernemer is volgens mij: herkennen en erkennen wat je blinde vlekken zijn, waar je eigen pijnpunten liggen. 

In deze aflevering gaat het over zo’n vaardigheid waar ik echt geen kaas van gegeten heb: ongegeneerd en onverbloemd vragen wat je wil. Onderhandelen zeg maar. 

Terwijl het toch een belangrijke skill is. Niet durven vragen wat je wil, kan wel eens problemen opleveren in je bedrijf, en in je privéleven. 

Daarom heb ik voor deze aflevering de hulp ingeschakeld van een echte experte terzake. Stephanie Blommaert is gepassioneerd door onderhandelen. 

Samen busten we de mythe dat je een pitbull of een bitch moet zijn om goed te onderhandelen, of dat het louter draait om cijfers en rationele argumenten. En je krijgt ook een shitload praktische tips om te durven vragen wat je wil. 

Luister en ontdek hoe je met liefde kan onderhandelen en krijgen wat je wil. 

Dit zijn een paar juicy bits om duimen en vingers van af te likken in deze aflevering:

  • Als je de ouders van Stephanie mag geloven, was ze als kind al gebeten door onderhandelen.
  • Ze ging er zich steeds verder in verdiepen, ontwikkelde een eigen methodiek en schreef er een boek over.
  • In dat boek stelt ze dat het leven één grote onderhandeling is. En door niet te durven vragen wat je wil, mis je veel kansen. 
  • Je krijgt een paar mind blowing voorbeelden van zo’n gemiste kansen. 
  • We verklaren waarom het vooral vrouwen zijn die last hebben met te vragen wat ze willen, terwijl we eigenlijk echt alle capaciteiten hebben om goede onderhandelaars te zijn.
  • En Stephanie geeft je praktische tips om sterker aan tafel te gaan zitten en meer winst uit je onderhandelingen te halen.

Hier vind je alle links, tools & resources die ik vermeldde:

Viva la Revolución, baby!

Hopelijk heb ik je aan het denken gezet en goesting gegeven om te groeien en te bloeien op jouw eigenwijze manier. Samen zijn we revolutionair impactvol en veranderen we de wereld, van binnenuit. Hashtag World Domination en al!

Revoluties breng je niet alleen op gang én het is ook veel plezanter om samen op de barricades te staan. Daarom wil ik je vragen: abonneer je op deze podcast, deel ‘m met je BFF’s of je eigen wolfpack, en laat een review achter waar je naar deze podcast luistert. 

Deel ‘em op de socials en tag me met @anouck_ampersand. Dan kan ik je een virtueel vuistje geven en vinden ook andere Rebels With a Cause ook hun weg naar meer vrijheid.

Doe mee met The Ripple Effect Challenge en win het boek van Stephanie

Je hebt ondertussen denk ik wel door hoe belangrijk het is voor jou én voor ons vrouwen allemaal samen, om te durven vragen wat we willen. 

Als je daar wel een zetje bij kan gebruiken, dan raad ik je in de eerste plaats aan om het boek van Stephanie te lezen. 

And it’s your lucky day, want je kan een exemplaar winnen! 

Wat moet je daarvoor doen?

  1. Volg mij op Instagram via @anouck_ampersand.
  2. Abonneer je op deze podcast in je favoriete podcastspeler. Extra punten als je meteen ook een review nalaat 😉
  3. Schrijf je in voor The Ripple Effect Challenge.

Dat is een gratis challenge die loopt van 19 tem 23 september voor enthousiaste onderneemsters die nieuwsgierig zijn naar een radicaal nieuwe manier van ondernemen: creëren ipv eindeloos scrollen, samenwerken ipv vergelijken en concurreren, en je eigen originele zelf zijn ipv kopiëren wat iedereen al doet. 

Een wezenlijk deel van de challenge draait rond vragen wat je wil. Dus da’s meteen een kans om te oefenen in een veilige, empowerende omgeving waar andere vrouwelijke onderneemsters voor jou als cheerleader aan de zijlijn staan.

Ben je klaar om liefdevol op tafel te slaan en te vragen wat je wil?  Schrijf je dan nu in voor The Ripple Effect Challenge

Tijdens de challenge maak ik de winnaars van het boek bekend. 

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!