Succesverhalen

Annelies stopte met vergelijken en doet nu wat ze graag doet, op haar eigen manier. “Ik heb mijn vuur teruggevonden.”

September 26, 2022

Annelies Fraeyman maakt als Illustralies prachtige illustraties voor bedrijven en verkoopt haar eigen wenskaarten. Maar in haar content miste ze een doel en een duidelijke strategie. Daar heeft ze met Content Rebels verandering in gebracht.

“Mijn manier van denken is veranderd. Ik denk nu minder productgericht, maar vanuit het standpunt van mijn klant. Ik weet weer waarom ik doe wat ik doe en voor wie. Ik heb mijn vuur teruggevonden. En ik heb nieuwsbrieven leren schrijven.”

Hoewel Annelies al drie jaar zelfstandige was, heeft ze pas met Content Rebels het gevoel dat de basis er ligt. “Ik dacht dat ik wist wie mijn ideale klant was, maar eigenlijk was dat totaal niet het geval. Ik heb mijn website door de ogen van mijn bezoekers leren bekijken en heb die volledig veranderd. Ik voel me veel zelfzekerder en vertrek nu vanuit een stevige basis en mijn why. Daarin heeft het schrijven van mijn manifesto enorm geholpen.”

“Ik heb met Content Rebels de basis gelegd voor de verdere groei van mijn bedrijf. Op mijn manier. Ik ben veel zelfzekerder geworden over wat ik doe. Ik durf mijn eigen ding te doen en maak keuzes waar ik me goed bij voel vanuit mijn why.”

Annelies durfde keuzes te maken en te schrappen in haar aanbod. De aanvragen die ze nu binnenkrijgt zijn nu bijna allemaal projecten waar ze met plezier haar tanden in zet, voor klanten waar ze graag mee samenwerkt.

“Ik ging back to basics met mijn marketing. Ik verstuur samples met de post en bel potentiële klanten op. Dat werkt voor mij het beste. Ik heb helemaal geen grootse Facebookcampagnes nodig!”

Focussen en radicaal zichzelf zijn brengt rust. “Vroeger vergeleek ik mezelf continu met anderen. Ik kon soms jaloers zijn op de manier waarop een ander het aanpakte, waardoor ik aan mezelf begon te twijfelen. Nu ben ik oprecht blij voor hen en laat ik het vooral mijn eigenwaarde niet meer bepalen, ik doe gewoon mijn ding. Ik heb een keuze gemaakt die voor mij klopt en doe wat ik graag doe.”

Annelies legde niet alleen de fundamenten voor haar online zichtbaarheid, ze keerde ook terug naar de basics in marketing. Ze verstuurt samples per post en neemt weer vaker de telefoon op om potentiële klanten te contacteren. “Ik heb geen grote social media campagnes nodig. Die persoonlijke aanpak werkt veel beter voor mij. Dankzij Content Rebels weet ik dat dat kan en mag.”

“De manier waarop Anouck de cursus brengt: wat een power! Alles wat ze zegt is super leerrijk, elke les is een echte eyeopener.”

Annelies koos voor de full option en schreef zich in voor de Content Rebels Mastermind. Na heel wat freebies, losse cursussen en workshops, had ze nood aan een allesomvattend traject met individuele begeleiding. “Ik wilde er volledig voor gaan en het deftig aanpakken. Ik was getriggerd door Content Rebels omdat het niet alleen ging over sociale media. Het is het totaalplaatje: je pakt je strategie aan, geeft je website opnieuw vorm en veel meer. In de Mastermind gingen we op elk stuk nog dieper in. Zo dacht ik dat ik door de oefeningen in het werkboek te maken mijn ideale klant wel kende. En dat was voor een groot deel ook zo, maar tijdens de Mastermind Live dag gingen we daar nog verder op door. We kregen heel wat bijkomende tips en info die een diepere dimensie gaven aan de lessen in de cursus zelf. Bovendien was er in de Mastermind ruimte om vragen te stellen over mijn persoonlijke situatie. Daar heb ik echt veel uit geleerd.”

Volgens Annelies is Content Rebels een cursus waar iedere ondernemer baat bij heeft. “We doen als ondernemers maar wat. Maar zonder doel en strategie schiet je met losse flodders. In Content Rebels leg je de basis, krijg je duidelijk wie je klant is, hoe je je website moet opbouwen en hoe je een strategieplan opstelt én uitvoert. Je leert niet enkel Facebookadvertenties opzetten of je buigen naar het Instagram algoritme. Je ontdekt een manier van aan content marketing doen die bij jou past, wat dat ook mag zijn.”

Ook potten breken met je content?

De deuren van Content Rebels zijn nog open tot maandag 3 oktober om 15.00 en zwaaien daarna weer onherroepelijk dicht voor onbepaalde tijd. Schrijf je hier in!

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!