Podcast

# 19 Gaat je business kopje onder terwijl jij fluitend de andere kant op kijkt?

September 28, 2022

Op 22 september gaf ik voor een publiek van 150 ambitieuze onderneemsters een keynote speech. In deze episode neem ik je mee in mijn betoog van die dag. Want de boodschap is te belangrijk en moet ook gehoord worden door degenen die er niet live bij konden zijn. 

De hardnekkige overtuigingen en misvattingen die eraan moesten geloven tijdens mijn speech, woekeren misschien ook tussen jouw oren. Hoog tijd dus om ze een kopje kleiner te maken. 

Als je dat niet doet en je blijft focussen op meer bereik, meer volgers en altijd de beste zijn, dan zou het zomaar eens kunnen gebeuren dat jouw bedrijf kopje onder gaat omdat jij de verkeerde kant op kijkt… 

Luister en ontdek in deze aflevering hoe je dat kan vermijden.

Dit zijn een paar juicy bits om duimen en vingers van af te likken in deze aflevering:

  • Ik doe niks liever dan hardnekkige overtuigingen blootleggen en ontkrachten en ik begin meteen met een gigantische misvatting te tackelen, die heel wat ambitieuze onderneemsters hebben. Misschien jij ook wel? 
  • More is more, denken we… Maar klopt dat wel?
  • De hipsters die in Silicon Valley aan het roer zitten bij de socials willen je graag laten geloven dat een zo groot mogelijk bereik creëren een noodzakelijk onderdeel is van ondernemen. I call bullshit!
  • Natuurlijk wil je je bedrijf laten groeien en als het even kan impact maken.
  • Maar I hate to break it to you: een publiek opbouwen zoals je dat een paar jaar geleden nog kon, dat gaat vandaag niet meer.
  • Hoe gaat het dan wel? Ik leg het je uit in de podcast en ik verklap alvast één keyword: resonantie.
  • En en passant help ik je ook nog even om los te komen van patriarchale denkpatronen en kapitalistische hustle culture.

Hier vind je alle links, tools & resources die ik vermeldde:

Viva la Revolución, baby!

Hopelijk heb ik je aan het denken gezet en goesting gegeven om te groeien en te bloeien op jouw eigenwijze manier. Samen zijn we revolutionair impactvol en veranderen we de wereld, van binnenuit. Hashtag World Domination en al!

Revoluties breng je niet alleen op gang én het is ook veel plezanter om samen op de barricades te staan. Daarom wil ik je vragen: abonneer je op deze podcast, deel ‘m met je BFF’s of je eigen wolfpack, en laat een review achter waar je naar deze podcast luistert. 

Deel ‘em op de socials en tag me met @anouck_ampersand. Dan kan ik je een virtueel vuistje geven en vinden ook andere Rebels With a Cause ook hun weg naar meer vrijheid.

Resoneert dit met jou?

Dan nodig ik je van harte uit in mijn tribe van Content Rebels. Content Rebels is mijn online marketing programma waar ik je van je eigen belemmerende overtuigingen en degene die je ingelepeld worden af help. 

Join our revolution van vrouwelijke ondernemers die op hun eigen manier willen ondernemen en aan marketing doen. Die boven het maaiveld uitsteken door radicaal zichzelf te zijn. 

Surf naar www.contentrebels.be en schrijf je in! 

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

  1. […] In september 2022 mocht ik op het podium staan van The Conference met mijn keynote: Gaat je business kopje onder terwijl jij fluitend de andere kant op kijkt? […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!