Nieuwsbrief

Gerimpeld vel

October 17, 2022

Een beetje verbaasd, op z’n minst.
En misschien ook wat ongerust.

Zo schat ik de gevoelens in van de organisatoren van The Conference toen ze hoorden dat ik liever niet op de tonen van Girls (who run the world?!) van Beyoncé het podium wou betreden.

Ik had namelijk iets heel anders in gedachten: het geluid van een bad dat leegloopt. Euh, say what?

Dan toch crazy in da coconut, die Meier?! 

Niet helemaal (voor zover ik het zelf kan inschatten). Want in mijn keynote had ik het wel degelijk over een bad. Een spreekwoordelijk bad van oubollige & schadelijke gedachten waarin we als ondernemers met z’n allen marineren.

De patriarchale gedachte dat je vooral een zo groot mogelijk publiek rondom je moet verzamelen, pakweg. Méér volgers! Méér likes!

Of de door hustle culture ingegeven idée fixe dat we ons keihard op de borst moeten trommelen en ernaar streven om de allerbeste te zijn. En dat we alleen dan aandacht, liefde en klanten waardig zijn.

Als je er niet bij kon zijn in september, heb ik een aardige samenvatting van de highlights voor je klaargezet in de laatste aflevering van Ampersand Rebel Rants. Ook als je erbij was, kan je misschien een opfrissing gebruiken.

En waarom niet, vanuit je badkuip?
De bruisbal? Die moet je even zelf voorzien.

Luister hier: https://ampersandcopy.com/2022/09/28/19-gaat-je-business-kopje-onder-terwijl-jij-fluitend-de-andere-kant-op-kijkt/

Warme groet,

​​P.S. Mag ik je een gunst vragen? Als mijn podcast spek naar je bek is, wil je dan een review posten op Apple Podcasts of een rating geven op Spotify? Je doet er mij een groot plezier mee en je helpt andere ondernemers die er ook iets aan kunnen hebben om ’em te ontdekken! Grazie mille!


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!