Podcast

#20 Business coach kiezen? Hoed je voor de goeroes!

October 21, 2022

Let’s talk business! Business coaches meer bepaald, en dan vooral het type business goeroes à la Tony Robbins, om er maar één te noemen.

Er zijn veel coaches op de markt en iedereen kan zich een coach noemen. Hoe maak je in dat grote aanbod een goede keuze? Hoe scheid je het kaf van het koren? 

Luister en ontdek hoe je uit de val van de business goeroes blijft en hoe je wel een goede coach aan de haak kan slaan.

Dit zijn een paar juicy bits om duimen en vingers van af te likken in deze aflevering:

  • Luisteraar Annelies bijt de spits af met een vraag over delegeren. Helemaal my cup of tea want ik ben zo wat de queen of delegation 👑
  • Coaches… het internet staat er vol van. Ik vind niet per se dat er te veel coaches zijn – alleen is het lastig dat iedereen zich een coach kan noemen. Hoe scheid je het kaf van het koren? 
  • Ik geef je een paar concrete adviezen om voor jezelf de juiste keuze te maken.
  • En ik wil je vooral behoeden voor één van de meeste kwalijke types van business coaches on the block: de goeroes.
  • Je hoort in deze episode 5 alarmbellen rinkelen. Vijf kenmerken waaraan je een goeroe kan herkennen zodat jij niet in de val trapt. 
  • Ik zie het meer en meer tegenwoordig. Ik sta erbij, ik kijk ernaar, en ik denk er van alles over. It ain’t pretty in guru country en ik ben nog lang niet uitgerant. 

Hier vind je alle links, tools & resources die ik vermeldde:

  • In de podcast Werk & Leven die ik samen met Kelly maakte, ging het vaak over delegeren en perfectionisme. Je kan de afleveringen hier nog beluisteren.
  • All business coaches are not created equal. Ik had het er ook al over in episode 9 van Ampersand Rebel Rants. 
  • Lees hier wat Kelly Diels bedoelt met The Female Lifestyle Empowerment Brand.

Viva la Revolución, baby!

Hopelijk heb ik je aan het denken gezet en goesting gegeven om te groeien en te bloeien op jouw eigenwijze manier. Samen zijn we revolutionair impactvol en veranderen we de wereld, van binnenuit. Hashtag World Domination en al!

Revoluties breng je niet alleen op gang én het is ook veel plezanter om samen op de barricades te staan. Daarom wil ik je vragen: abonneer je op deze podcast, deel ‘m met je BFF’s of je eigen wolfpack, en laat een review achter waar je naar deze podcast luistert. 

Deel ‘em op de socials en tag me met @anouck_ampersand. Dan kan ik je een virtueel vuistje geven en vinden ook andere Rebels With a Cause ook hun weg naar meer vrijheid.

Over 2 weken drop ik weer een nieuwe aflevering en dan hebben wij een volgende date. Als je zo lang niet kan wachten – wat ik uiteraard helemaal snap – dan heb ik voor jou de oplossing. 

Ik heb naast Ampersand Rebel Rants namelijk ook een geheime podcast, die alleen beschikbaar is voor intimi, voor de inner circle. Ampersand Unplugged heet die. Die ga ja nergens vinden als je zoekt op Spotify of Apple Podcasts, die kan je alleen beluisteren als je je daarvoor opgeeft.

In deze geheime podcast neem ik je elke werkdag mee achter de schermen van mijn bedrijf en mijn leven. Stap mee in de rollercoaster van emoties en luister mee naar mijn dagelijkse struggles en avonturen in mijn business en daarbuiten. Haal elke dag een nieuwe portie inspiratie voor je werk en je leven uit deze niks verhullende podcast. Abonneer je nu >>

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

  1. […] P.S. Als je helemaal door de bite sized afleveringen heen bent, dan zijn er natuurlijk de Ampersand Rebel Rants. In de laatste aflevering heb ik het over business goeroes die uit de lucht komen vallen (soms vrij l… […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!