Nieuwsbrief

Duik in mijn hoofd

October 28, 2022

Dat is pretty much wat je doet als je luistert naar mijn geheime podcast Ampersand Unplugged.

Dat is namelijk waar ik volledig ongecensureerd, tongue in cheek-gewijs mijn mening in niet mis te verstane bewoordingen spui over alles wat zich voor en achter de schermen van mijn werk en leven afspeelt.

Zo kan je me deze week horen vertellen wat ik de komende weken voor het eerst in 6,5 jaar ondernemen ga doen. En wat voor mij het ultieme criterium is om een beslissing te nemen als ondernemer. Ik nam vandaag ook een korte maar krachtige rant op over machocultuur en het patriarchaat in podcastland waar ik wellicht weer een aantal mensen mee ga schofferen, but hey, it’s my podcast and I’ll rant if I want to 😉

Als je nog geen toegang hebt tot de geheime feed, dan kan je hier de sleutel vragen. Luister je wel al? Laat dan eens weten wat je ervan vindt en stuur mij een mailtje terug als er een prangende vraag op je lippen brandt die je altijd al had willen stellen. Ik beantwoord ’em graag in een volgende aflevering!

Fijn weekend,

Warme groet,

P.S. Als je helemaal door de bite sized afleveringen heen bent, dan zijn er natuurlijk de Ampersand Rebel Rants. In de laatste aflevering heb ik het over business goeroes die uit de lucht komen vallen (soms vrij letterlijk) en hoe je kan spotten of iemand gebakken lucht verkoopt

Enjoy!


DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy zijn als Game of Thrones (maar iets minder bloederig). Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat je abonnees aan je lippen hangen.

Ik wil die mails 👉

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!