Podcast

#21 Heb je een marketingprobleem of heb je gewoon (nog) niet het juiste aanbod?

December 2, 2022

“Ik doe vast iets verkeerd in mijn marketing, want ik krijg zo weinig respons.”

Jumping to conclusions, heet dat zo mooi in het Engels.

Want in tegenstelling tot wat ze denken, hebben veel van de ondernemers die bij me aankloppen geen marketingprobleem. Ze hebben in eerste instantie een aanbod probleem.

De meeste marketingcoaches zeggen dit niet maar: je hebt geen hol aan briljante marketing moves als er iets schort aan je aanbod.

Voel je dat er bij jou iets wringt?
Worstel je met je aanbod of pricing?
Heb je moeite om een businessmodel te kiezen?
Ben je zelf helemaal wild van je aanbod maar vind je er geen klanten voor? Of verkoop je net wel goed maar ben je uitgekeken op je aanbod?
Ben je verlamd omdat je denkt dat je geen uniek idee hebt? Of net omdat je te veel ideeën hebt?

Dan is dit deze aflevering van de podcast voor jou!

Dit zijn een paar juicy bits om duimen en vingers van af te likken in deze aflevering:

  • Alle heil verwachten van je supersonische, ultra-innovatieve, ik-druk-op-alle-juiste-buttons marketing is onnozel. Tenminste, als hetgeen je probeert aan de straatstenen kwijt te geraken niet is afgestemd op datgene waarnaar mensen verlangen en/of wat jij écht te bieden hebt.
  • Er zijn verschillende manieren om een aanbod te ontwikkelen en ze zijn niet allemaal even doeltreffend. 
  • Trouwens, been there, done that. Ik deel de denkfouten die ik ook maakte als startende ondernemer en vertel je ook hoe ik ook in de programma’s waar ik zelf al aan deelnam tot de vaststelling kwam dat er iets niet klopte aan het aanbod.
  • Ik vertel je waarom je eigen ding doen en dicht bij jezelf blijven als je jouw aanbod ontwikkelt van levensbelang is.
  • Ik vertel je over mijn pad naar wie ik wil zijn in mijn business, en geef je tips om je eigen weg naar je zone of genius te vinden.

Hier vind je alle links, tools & resources die ik vermeldde:

Viva la Revolución, baby!

Hopelijk heb ik je aan het denken gezet en goesting gegeven om te groeien en te bloeien op jouw eigenwijze manier. Samen zijn we revolutionair impactvol en veranderen we de wereld, van binnenuit. Hashtag World Domination en al!

Revoluties breng je niet alleen op gang én het is ook veel plezanter om samen op de barricades te staan. Daarom wil ik je vragen: abonneer je op deze podcast, deel ‘m met je BFF’s of je eigen wolfpack, en laat een review achter waar je naar deze podcast luistert. 

Deel ‘em op de socials en tag me met @anouck_ampersand. Dan kan ik je een virtueel vuistje geven en vinden ook andere Rebels With a Cause ook hun weg naar meer vrijheid.

Your Biz, Your Choice!

Als je na het beluisteren van deze aflevering het gevoel hebt dat het hoog tijd is om dat aanbod van jou eens onder de loep te nemen, maar je weet niet goed waar begonnen, dan heb ik goed nieuws voor jou. 

Mijn nieuwste online programma Your Biz, Your Choice, draait in essentie rond één iets: een aanbod ontwerpen dat bij jou past én dat onweerstaanbaar is voor jouw ideale klanten.

Schrijf je nu in en krijg eindelijk je aanbod helder!

Alleen de eerste 100 inschrijvers profiteren van de Early Adopters deal met 500 EUR korting, een Ampersand journal die met de post wordt opgestuurd, en een bonus live masterclass waarin je jouw case kan voorleggen.

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!