Podcast

#23 Bloopers, blunders & lessons learned: het beste business advies voor 2023

December 30, 2022

Het is weer die tijd van het jaar: ovenhapjes, Harry Potter-marathons en zatte nonkels. Maar ook van ellenlange lijstjes en overzichten. “Wat je zelf doet, doe je beter, dacht ik en ik maakte mijn eigen jaaroverzicht. Ik koos expliciet niet voor de Instagrammable versie met de piekfijne etalage en de fotogenieke highlights. Wel eentje die wat tegendraadser is, waarin ik mijn grootste fuckups en epic fails deel.  

Dit raw & real jaaroverzicht is geen vorm van zelfkastijding maar een protest tegen alle schone schijn. Fouten zijn part of the process, leermomenten en ik elk geval niks om je voor te schamen.

Dit zijn een paar juicy bits om duimen en vingers van af te likken in deze aflevering:

  • Had je me een jaar geleden een preview gegeven van wat er in 2022 allemaal gebeurd is… ik zou het nooit geloofd hebben. Maar: als ik heel veel op mijn bek ben gegaan, dan is dat omdat ik veel geprobeerd en geëxperimenteerd heb en dat is de essentie van ondernemen.
  • En ik ben niet de enige. Iedereen maakt fouten en jullie dropten die massaal op het Ampersand Antwoordapparaat. Je hoort een paar van deze bloopers en blunders van luisteraars in deze aflevering. 
  • Natuurlijk was het niet allemaal kommer en kwel, maar deze episode gaat over bloopers en blunders Dus ik deel mijn 3 most epic fails en de belangrijke lessons die ik eruit leerde.
  • Eentje verklap ik al: do not start zomaar before you’re ready… 
  • Een andere gaat over de uitdagingen van een people pleaser die een team moet aansturen.
  • Ook op het vlak van mijn investeringen in coaching, opleidingen en masterminds was er, euh, ruimte voor verbetering.
  • Ik deel mijn wellicht atypische wens voor jou in 2023.

Hier vind je alle links, tools & resources die ik vermeldde:

Viva la Revolución, baby!

Hopelijk heb ik je aan het denken gezet en goesting gegeven om te groeien en te bloeien op jouw eigenwijze manier. Samen zijn we revolutionair impactvol en veranderen we de wereld, van binnenuit. Hashtag World Domination en al!

Revoluties breng je niet alleen op gang én het is ook veel plezanter om samen op de barricades te staan. Daarom wil ik je vragen: abonneer je op deze podcast, deel ‘m met je BFF’s of je eigen wolfpack, en laat een review achter waar je naar deze podcast luistert. 

Deel ‘em op de socials en tag me met @anouck_ampersand. Dan kan ik je een virtueel vuistje geven en vinden ook andere Rebels With a Cause ook hun weg naar meer vrijheid.

Big News!

Er komt een vervolg op Baas Over Eigen Tijd en Tijdsbaas XL. Een brand new programma rond je werk en je leven inrichten volgens jouw regels. 

Als 2023 het jaar is waarin je de stress en de overweldiging liever inruilt voor meer goesting en voldoening, zet je dan alvast op de wachtlijst voor mijn Mystery Programme. 

Je krijgt dan de absolute avant-première als dit specialleke live gaat!

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

  1. […] er al een hele hoop – zowel van mezelf als van luisteraars – in de vorige episode (aflevering 23). Daar kwam zoveel respons op, dat ik prompt besliste om een tweede deel te maken. Enjoy the […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!