Podcast

#25 Voorspellingen voor 2023: als onvoorspelbaarheid het nieuwe normaal wordt

January 27, 2023

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… wat staat er ons te wachten in ondernemersland? In deze special episode wordt Anouck geïnterviewd door Ann Alice, de podcast manager van Ampersand Rebel Rants. We blikken vooruit op 2023 en gaan in gesprek over wat er ons te wachten staat in ondernemen, marketing en daarbuiten.

Disclaimer: deze episode is live opgenomen in Studio Morris in Aalst, op de Graduation Party van de nieuwe lichting Content Rebels, en dus niet in de Ampersand studio. Het kan dus wat anders klinken dan je van deze podcast gewoon bent.

Dit zijn een paar juicy bits om duimen en vingers van af te likken in deze aflevering:

  • Je hoort waarom je blindstaren op what’s working now niet de goede reflex is.
  • We hebben het over de zin en onzin van voorspellingen en trends al dan niet volgen.
  • Je hoort of de socials definitief ten onder gaan in 2023 en waar mensen in 2023 dan wel de mosterd gaan halen.
  • We bespreken contenttrends zoals snackable & highly entertaining content en een eventuele overname door robots en aliens…
  • Het live publiek laat van zich horen!

Viva la Revolución, baby!

Hopelijk heb ik je aan het denken gezet en goesting gegeven om te groeien en te bloeien op jouw eigenwijze manier. Samen zijn we revolutionair impactvol en veranderen we de wereld, van binnenuit. Hashtag World Domination en al!

Revoluties breng je niet alleen op gang én het is ook veel plezanter om samen op de barricades te staan. Daarom wil ik je vragen: abonneer je op deze podcast, deel ‘m met je BFF’s of je eigen wolfpack, en laat een review achter waar je naar deze podcast luistert. 

Deel ‘em op de socials en tag me met @anouck_ampersand. Dan kan ik je een virtueel vuistje geven en vinden ook andere Rebels With a Cause ook hun weg naar meer vrijheid.

Zelf een podcast maken?

Eind februari lanceer ik mijn nieuwe online programma Podcast Rebels. Daarin deel ik hoe jij met je verhaal, je expertise en je stem nieuwsgierige luisteraars verandert in toegewijde abonnees en gretige klanten, en hoe je een podcast maakt die op nummer 1 belandt in de hitlijsten en awards wint. Als voorproefje heb ik een “Podcast gids voor beginners” gemaakt, daarin leg ik in 7 stappen uit hoe je op een eenvoudige manier met je podcast kunt starten. Je kan die hier downloaden

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!