Podcast

#26 Uit de gouden kooi vliegen met Silvie Coutuer van Kdenza

February 8, 2023

Voor de meeste afleveringen van Rebel Rants trek ik mij in eenzame opsluiting terug in mijn opnamestudio, maar voor deze speciale reeks besloot ik een experiment op te zetten.

Ik trok op 26 januari samen met een bende Content Rebels naar Studio Morris in Aalst. We vierden er hun graduation van mijn A tot Z online programma in rebelse content marketing, en ik vroeg me af wat er zou gebeuren als ik hen, zonder enige voorbereiding, voor mijn micro zou plaatsen om samen een podcast op te nemen. 

Het resultaat is een volledige reeks van 7 interviews, openhartig, binnenkijkend in de businesses en levens van onderneemsters. 7 vlotte en boeiende gesprekken, met frisse stemmen en inzichten. Het leven zoals het is: de solopreneur. 

Luister en ontdek het vooral zelf!

Dit zijn een paar juicy bits om duimen en vingers van af te likken in deze aflevering:

  • In dit 1ste deel maak je kennis met Silvie Coutuer, de enthousiaste oprichtster van Kdenza, een training- en consultancy bedrijf gespecialiseerd in onderwerpen die te maken hebben met quality, sustainability en business excellence. En dat in de typische Silvie-stijl: enthousiast en modern.
  • Silvie vertelt openhartig over haar sprong van een internationale corporate job in het ondernemerschap en wat voor obstakels dat met zich meebrengt.
  • Hoe ze marketing destijds zag? Als een apart departement, een ver-van-haar-bedshow. 
  • Content Rebels gaf haar een pad om het zelf te gaan doen, op haar manier. Vernieuwend, anders, en vooral niet saai.
  • Ze leerde op een intelligente manier met content omgaan, met een strategie en de bijhorende mindset. 
  • En ze brak uit het keurslijf van alles moet serieus en droog zijn.

Hier vind je alle links, tools & resources die ik vermeldde:

Zelf een podcast maken?

Voor mij is dit alvast een geslaagd experiment dat aantoont: iedereen kan podcasten. Jij ook. Jouw stem is het absoluut waard om gehoord te worden. Hoe minder zelfbewust je voor die microfoon plaatsneemt hoe beter. Just start talking. Zo makkelijk kan het echt zijn. 

Als het kriebelt, moet je podcasten. Download alvast mijn gratis Podcast Gids voor Beginners, het is echt een bijoutje geworden, al zeg ik het zelf. Daar kan je je eerste stappen mee zetten. 

Voor wie meer wil, de deuren van mijn nieuwe online programma Podcast Rebels gaan open op 27 februari. Zet je op de wachtlijst en dan krijg je als eerste de kans om in te schrijven én krijg je een fantastische extra bonus. Ik kan niet wachten om jouw stem in de airwaves te horen!

Viva la Revolución, baby!

Hopelijk heb ik je aan het denken gezet en goesting gegeven om te groeien en te bloeien op jouw eigenwijze manier. Samen zijn we revolutionair impactvol en veranderen we de wereld, van binnenuit. Hashtag World Domination en al!

Revoluties breng je niet alleen op gang én het is ook veel plezanter om samen op de barricades te staan. Daarom wil ik je vragen: abonneer je op deze podcast, deel ‘m met je BFF’s of je eigen wolfpack, en laat een review achter waar je naar deze podcast luistert. 

Deel ‘em op de socials en tag me met @anouck_ampersand. Dan kan ik je een virtueel vuistje geven en vinden ook andere Rebels With a Cause ook hun weg naar meer vrijheid.

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!