Podcast

#28 Knopen doorhakken en je eigen pad volgen met Chloé Wolfs van Studio TXT

February 10, 2023

Voor deze speciale reeks besloot ik een experiment op te zetten.
Wat zou er gebeuren als ik op de Graduation Party van de Content Rebels bij Studio Morris in Aalst mijn podcast zou opnemen in plaats van in mijn eigen studio in Zillebeke? 

En wat als ik diezelfde Content Rebels, zonder enige voorbereiding, voor mijn micro zou plaatsen om samen een podcast op te nemen? 

Het resultaat is een volledige reeks van 7 interviews, openhartig, binnenkijkend in de businesses en levens van onderneemsters. 7 vlotte en boeiende gesprekken, met frisse stemmen en inzichten. Het leven zoals het is: de solopreneur. 

Luister en ontdek het vooral zelf!

Dit zijn een paar juicy bits om duimen en vingers van af te likken in deze aflevering:

  • Ik stap samen met Chloé Wolfs in een tijdscapsule, terug naar de zomer van 2022, toen ze net kwam piepen als onderneemster.
  • Chloé startte met Studio TXT als copywriter in bijberoep maar maakte er al snel haar hoofdberoep van.
  • Zonder strak plan, met veel geëxperimenteer en trial and error.
  • Dat schieten met losse flodders kon niet blijven duren. Enter Content Rebels. 
  • En omdat Chloé van nature een strever is (herkenbaar much?) ging ze radicaal voor de mastermind.
  • Met verstrekkende gevolgen zoals minder all over the place zijn, meer brainspace hebben en nooit meer appelen met peren vergelijken. 

Hier vind je alle links, tools & resources die ik vermeldde:

  • Voor Chloé een Content Rebel werd, was ze ook al een Tijdsbaas. Weet je nog? De online cursus Baas Over Eigen Tijd die bij de podcast Werk en Leven hoorde. Of was het omgekeerd? Dat ging over werk en leven, en de balans tussen beiden. Er komt dit jaar een opvolger van Baas Over Eigen Tijd. Schrijf je in op de wachtlijst daar als eerste meer over te horen. 
  • Meer weten over Chloé en haar teksten, check out www.studiotxt.be.
  • Of volg haar op Instagram.
  • Zelf deelnemen aan Content Rebels? Zet je naam op de wachtlijst.

Zelf een podcast maken?

Voor mij is dit alvast een geslaagd experiment dat aantoont: iedereen kan podcasten. Jij ook. Jouw stem is het absoluut waard om gehoord te worden. Hoe minder zelfbewust je voor die microfoon plaatsneemt hoe beter. Just start talking. Zo makkelijk kan het echt zijn. 

Als het kriebelt, moet je podcasten. Download alvast mijn gratis Podcast Gids voor Beginners, het is echt een bijoutje geworden, al zeg ik het zelf. Daar kan je je eerste stappen mee zetten. 

Voor wie meer wil, de deuren van mijn nieuwe online programma Podcast Rebels gaan open op 27 februari. Zet je op de wachtlijst en dan krijg je als eerste de kans om in te schrijven én krijg je een fantastische extra bonus. Ik kan niet wachten om jouw stem in de airwaves te horen!

Viva la Revolución, baby!

Hopelijk heb ik je aan het denken gezet en goesting gegeven om te groeien en te bloeien op jouw eigenwijze manier. Samen zijn we revolutionair impactvol en veranderen we de wereld, van binnenuit. Hashtag World Domination en al!

Revoluties breng je niet alleen op gang én het is ook veel plezanter om samen op de barricades te staan. Daarom wil ik je vragen: abonneer je op deze podcast, deel ‘m met je BFF’s of je eigen wolfpack, en laat een review achter waar je naar deze podcast luistert. 

Deel ‘em op de socials en tag me met @anouck_ampersand. Dan kan ik je een virtueel vuistje geven en vinden ook andere Rebels With a Cause ook hun weg naar meer vrijheid.

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!