Podcast

#32 De meerwaarde van helemaal jezelf zijn met Chaos Terminator Kimberly Van der Taelen

February 14, 2023

Kimberly Van der Taelen van Chaos Terminator

Voor de meeste afleveringen van Rebel Rants trek ik mij in eenzame opsluiting terug in mijn opnamestudio, maar voor deze speciale reeks besloot ik een experiment op te zetten. Wat zou er gebeuren als ik op de graduation party van de nieuwe lichting Content Rebels, diezelfde Content Rebels, zonder enige voorbereiding, voor mijn micro zou plaatsen om samen een podcast op te nemen? 

Het resultaat is een volledige reeks van 7 interviews, openhartig, binnenkijkend in de businesses en levens van onderneemsters. Het zijn 7 vlotte en boeiende gesprekken, met frisse stemmen en inzichten. Het leven zoals het is: de solopreneur. 

Een geslaagd experiment? Luister en ontdek het vooral zelf!

Dit zijn een paar juicy bits om duimen en vingers van af te likken in deze aflevering:

  • Kimberly Van der Taelen bestrijdt administratieve chaos met slimme systemen.
  • Daarvoor bedacht ze voor zichzelf de titel Chaos Terminator.
  • Die klinkt goed maar als Chaos Terminator beoefent ze geen klassiek beroep, en dus is het ook niet altijd even eenvoudig om aan anderen uit te leggen wat ze dan precies doet. Al meteen een stevige marketing-uitdaging dus!
  • Kimberly kreeg door Content Rebels het inzicht dat jezelf zijn helemaal oké is (#nofilter)
  • Sindsdien bestrijdt ze met nog meer vuur en verve de chaos en laat ze dat ook online zien!

Hier vind je alle links, tools & resources die ik vermeldde:

  • Alle info over de chaos termination activiteiten van Kimberly vind je op haar website: www.thechaosterminator.be
  • En ook op Instagram is ze helemaal zichzelf, zonder filters 😉
  • Op de wachtlijst voor Content Rebels? Dat kan hier.

Zelf een podcast maken?

Voor mij is dit alvast een geslaagd experiment dat aantoont: iedereen kan podcasten. Jij ook. Jouw stem is het absoluut waard om gehoord te worden. Hoe minder zelfbewust je voor die microfoon plaatsneemt hoe beter. Just start talking. Zo makkelijk kan het echt zijn. 

Als het kriebelt, moet je podcasten. Download alvast mijn gratis Podcast Gids voor Beginners, het is echt een bijoutje geworden, al zeg ik het zelf. Daar kan je je eerste stappen mee zetten. 

Voor wie meer wil, de deuren van mijn nieuwe online programma Podcast Rebels gaan open op 27 februari. Zet je op de wachtlijst en dan krijg je als eerste de kans om in te schrijven én krijg je een fantastische extra bonus. Ik kan niet wachten om jouw stem in de airwaves te horen!

Viva la Revolución, baby!

Hopelijk heb ik je aan het denken gezet en goesting gegeven om te groeien en te bloeien op jouw eigenwijze manier. Samen zijn we revolutionair impactvol en veranderen we de wereld, van binnenuit. Hashtag World Domination en al!

Revoluties breng je niet alleen op gang én het is ook veel plezanter om samen op de barricades te staan. Daarom wil ik je vragen: abonneer je op deze podcast, deel ‘m met je BFF’s of je eigen wolfpack, en laat een review achter waar je naar deze podcast luistert. 

Deel ‘em op de socials en tag me met @anouck_ampersand. Dan kan ik je een virtueel vuistje geven en vinden ook andere Rebels With a Cause ook hun weg naar meer vrijheid.

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!