Podcast

#36 Effectieve marketing voor luieriken

April 7, 2023

Moet elke lancering grootser, ingewikkelder, meer spectaculair dan de vorige? Of mag marketing ook eens wat minder zijn? In deze aflevering heb ik het over kleine, simpele marketingacties. Want je kan perfect als een luierik aan marketing doen én bijzonder goede resultaten halen. 

Dus: lean back, chillax, en luister naar deze aflevering waarin je 6 gouden marketing tips voor luieriken op een blaadje gepresenteerd krijgt. 

Dit zijn een paar juicy bits om duimen en vingers van af te likken in deze aflevering:

 • Newsflash: marketing moet niet altijd over the top te zijn.
 • Marketing kan ook met simpele, kleine acties. Mini campagnes die je tussen de soep en de patatten in de wereld kan zetten. 
 • Ik trapte bijna zelf in de valkuil van altijd meer en grootser toen ik onlangs aan het brainstormen was voor de lancering van Inbox Rebels.
 • Terwijl het plan eigenlijk was om deze launch easy peasy te maken. 
 • En dat kan! Je kan perfect als een luierik aan marketing doen én bijzonder goede resultaten halen. 
 • Je krijgt in deze aflevering 6 heel concrete, snelle, makkelijke manieren om je aanbod aan de spreekwoordelijke man of vrouw te brengen, zonder dat je er moe van wordt. 
 • Ik inspireer je met een pleidooi om het jezelf wat gemakkelijker te maken. Let it be easy. Het mag!

Hier vind je alle links, tools & resources die ik vermeldde:

 • In episode 20 had ik het uitgebreid over de abundance mindset van veel business goeroes, waardoor elk event grootser en zotter moet zijn dan het vorige en zelfs pluimen in je gat niet meer voldoende zijn. Ga zeker eens luisteren als je dat nog niet deed.
 • Niks mis met herhalen en recycleren. Kijk wat werkt, en do it again. Dat vinden ook de Chemical Brothers. 
 • Inbox Rebels is mijn online programma waarin ik je Magistrale Mails leer schrijven. In mei gaan de deuren weer open. Je kan je nu alvast op de wachtlijst zetten. 
 • Wil je nu meteen al aan de slag? Download mijn copywriting recept voor Magistrale Mails. Een private podcast waarin ik mijn beproefde recept met 8 ongewone ingrediënten voor kleppers van nieuwsbrieven met je deel.

Viva la Revolución, baby!

Hopelijk heb ik je aan het denken gezet en goesting gegeven om te groeien en te bloeien op jouw eigenwijze manier. Samen zijn we revolutionair impactvol en veranderen we de wereld, van binnenuit. Hashtag World Domination en al!

Revoluties breng je niet alleen op gang én het is ook veel plezanter om samen op de barricades te staan. Daarom wil ik je vragen: abonneer je op deze podcast, deel ‘m met je BFF’s of je eigen wolfpack, en laat een review achter waar je naar deze podcast luistert. 

Deel ‘em op de socials en tag me met @anouck_ampersand. Dan kan ik je een virtueel vuistje geven en vinden ook andere Rebels With a Cause ook hun weg naar meer vrijheid.

Zelf Magistrale Mails schrijven

Als je net als ik meer wil gaan inzetten op marketing met een hogere ROI, dan heb ik goed nieuws. In mei gaan de deuren van Inbox Rebels opnieuw open. Als je wil leren hoe je e-mails schrijft met een verslavende werking en een trouwe tribe wil opbouwen, waaraan je kan verkopen en blijven verkopen, elke keer je op de send-button klikt, dan is Inbox Rebels hét online programma voor jou. 

Ga naar www.inboxrebels.be en zet je nu op de VIP-lijst. 

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!