Podcast

#37 Het beste uit 1 jaar Rebel Rants

April 21, 2023

OMG! 1 jaar Rebel Rants!

37 afleveringen rammelen aan kooitjes, calling bullshit, en op mijn paard kruipen.

Deze aflevering is een greatest hits episode met de 5 zotste fragmenten uit de meest beluisterde afleveringen. 

Geniet van deze Best Of Ampersand Rebel Rants!

Dit zijn een paar juicy bits om duimen en vingers van af te likken in deze aflevering:

  • Dat jullie al een jaar lang super enthousiast luisteren means the world to me. Blijf dat vooral doen! Ik blijf ook podcasts maken voor jou! 
  • Ik dook in alle rants van het afgelopen jaar en maakte een jukebox aflevering met de de highlights uit al die afleveringen die je zo gretig verorberde. 
  • Opvallend is dat perfectionisme en uitstelgedrag recurring topics zijn. 
  • Of misschien is dat niet zo vreemd als de podcast host een recovering people pleaser is…
  • Ook opvallend en curieus is dat onze innerlijke criticus vaak een naam heeft die eindigt op een -a. Wellicht puur toeval. 
  • En ik kruip ook nog eens op mijn paard met Tony en Mark.

Hier vind je alle links, tools & resources die ik vermeldde:

  • Wil je de afleveringen die in deze best of episode aan bod komen nog eens volledig beluisteren? Je vindt ze op www.ampersandpodcast.com

Bij een verjaardag horen cadeautjes 🎁

Met de kortingscode TAART krijg je in de Ampersand shop maar liefst 50% korting op de cursussen waarvan de deuren op dit moment open zijn: Your Biz Your Choice, Marketing Foundations en Marketing Zonder Sociale Media, en op onze 90 Dagen Content Planner

(actie geldig van 21/04/2023 tem 7/05/2023)

En er is meer!

Je kan een ticket winnen voor Inbox Rebels, mijn online programma waarin ik je leer e-mail nieuwsbrieven schrijven like a pro. De nieuwe cohorte gaat van start in mei, en jij kan gratis deelnemen. Een stevige prijs met een waarde van 1400 EUR. 

Wat moet je daarvoor doen? 

Laat een review na op Apple Podcasts of op Checkpod, deel een screenshot waarin je mij tagt op de socials, en wie weet win jij dat ticket voor Inbox Rebels. Go get it! 

En zet je voor de zekerheid ook op de VIP-lijst, dan hoor je het als eerste wanneer de deuren van Inbox Rebels open gaan. 

Viva la Revolución, baby!

Hopelijk heb ik je aan het denken gezet en goesting gegeven om te groeien en te bloeien op jouw eigenwijze manier. Samen zijn we revolutionair impactvol en veranderen we de wereld, van binnenuit. Hashtag World Domination en al!

Revoluties breng je niet alleen op gang én het is ook veel plezanter om samen op de barricades te staan. Daarom wil ik je vragen: abonneer je op deze podcast, deel ‘m met je BFF’s of je eigen wolfpack, en laat een review achter waar je naar deze podcast luistert. 

Deel ‘em op de socials en tag me met @anouck_ampersand. Dan kan ik je een virtueel vuistje geven en vinden ook andere Rebels With a Cause ook hun weg naar meer vrijheid.

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!