Podcast

#38 Hoeveel marketing is genoeg? Een gezondheidscheck-up!

May 5, 2023

Als we de marketinggoden mogen geloven, dan moeten we elke dag opnieuw onze smoel tonen op de socials, gesofisticeerde sales funnels opzetten (inclusief dure advertenties), landingspagina’s, salespagina’s en bedanktpagina’s maken, bloggen, podcasten, shorts en andere video’s opnemen, en webinars geven tegen de sterren op. Ofwel: een neverending story van meer, meer, meer. Vermoeiend én overbodig. De centrale vraag in deze aflevering is dan ook: hoe kan het met minder?

Dit zijn een paar juicy bits om duimen en vingers van af te likken in deze aflevering:

  • Marketing kan overwhelming zijn: er zijn zoveel mogelijkheden dat je no clue hebt waar te beginnen, en dan maar niets doet.
  • En dan zijn er nog de bro marketeers en de goeroes die je influisteren dat je nog wat harder moet hustlen om je succes te verdienen.
  • De bevrijdende waarheid is: je hebt niet nog meer truken van de foor nodig en je hoeft niet te kiezen tussen fun en succes.You can have both!
  • Want als je marketing tot de essentie herleidt, is het eigenlijk heel eenvoudig.
  • Je krijgt in deze aflevering een stappenplan om je eigen marketing onder de loep te nemen.
  • Ik geef je praktische tips om bewuste keuzes te maken voor jouw business en om een marketing menu samen te stellen dat bij jou en je zone of genius past. 
  • Want – spoiler alert – je marketing goud zit in radicaal jezelf zijn. 
  • Laat je inspireren door mijn pleidooi om minder tegen je goesting te doen, en meer te doen van waar je zelf happy van wordt.
  • En beslis zelf waar de je de lat legt!

Hier vind je alle links, tools & resources die ik vermeldde:

  • Ken je de app Checkpod al? Dat is een soort Tripadvisor voor podcasts. Laat daar een review achter voor deze podcast, dan krijg je een heleboel suggesties voor podcasts die op een of andere manier lijken op deze podcast. Omdat ze ook aan de kooitjes rammelen, of omdat je er ook vanalles en nog wat bijleert.

Magistrale e-mails als hefboom

Mijn hefboom is mijn nieuwsbrief. Daarom ben ik super enthousiast om met een nieuwe cohorte Inbox Rebels aan de slag te gaan vanaf 30 mei.
Voor deze editie ga ik bewust het aantal inschrijvingen limiteren. Want het wordt meer dan een online cursus over e-mailmarketing. Het wordt een onderdompeling, een immersieve ervaring. We gaan samen schrijven tegen de sterren op en ik ga je coachen in een beperkte groep.

Zet je dus nu op de wachtlijst zodat je het niet mist. 

En/of neem deel aan onze zotte wedstrijd!  Eén lucky luisteraar maakt kans op een gratis ticket voor Inbox Rebels, waarin ik je leer nieuwsbrieven te schrijven like a pro. Een stevige prijs met een waarde van 1400 EUR. 

Wat moet je doen om te winnen? Laat een review over deze podcast na op Apple Podcasts, op Spotify, of op de Checkpod app en deel een screenshot waarin je mij tagt op de socials. Easy peasy.

Viva la Revolución, baby!

Hopelijk heb ik je aan het denken gezet en goesting gegeven om te groeien en te bloeien op jouw eigenwijze manier. Samen zijn we revolutionair impactvol en veranderen we de wereld, van binnenuit. Hashtag World Domination en al!

Revoluties breng je niet alleen op gang én het is ook veel plezanter om samen op de barricades te staan. Daarom wil ik je vragen: abonneer je op deze podcast, deel ‘m met je BFF’s of je eigen wolfpack, en laat een review achter waar je naar deze podcast luistert. 

Deel ‘em op de socials en tag me met @anouck_ampersand. Dan kan ik je een virtueel vuistje geven en vinden ook andere Rebels With a Cause ook hun weg naar meer vrijheid.

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!