Podcast

#40 Netwerken maar dan anders met Liesbeth Claeys van Ladies On The Road

June 9, 2023

Liesbeth Claeys zit vol energie (zet je schrap), ze is een creatieve generalist pur sang met een passie voor communicatie en mensen bij elkaar brengen. Dat doet ze o.a. met haar creative agency A Perfect Story en de events van Ladies On The Road.

Vorig jaar mocht ik een keynote geven op The Conference, het signature event van Ladies On The Road. Vandaag nemen we de tijd voor een babbel in mijn studio in Zillebeke.

Liesbeth neemt je mee in haar verhaal van werken in loondienst naar zelfstandige, hoe ze holderdebolder ontslag nam en met een blanco blad en een splinternieuwe laptop aan de keukentafel aan een plan begon.

Netwerken is voor Liesbeth niet van tafel naar tafel hoppen en zoveel mogelijk business kaartjes uitdelen/verzamelen. Het is verbinden in een ongedwongen sfeer.

Hoe en wat, en waarom netwerken zo belangrijk is ontdek je in deze aflevering.

Dit zijn een paar juicy bits om duimen en vingers van af te likken in deze aflevering:

  • Liesbeth is nog niet zo heel lang aan de slag als zelfstandige. Waarom ze met haar job in loondienst uiteindelijk haar pap niet kon koelen, wordt duidelijk in deze aflevering.
  • We hebben het over creatief generalist zijn, een fenomeen waarover ik het ook al uitgebreid had met coach Silvia Derom.
  • Bij Liesbeth uit zich dat onder meer in het feit dat ze er niet één maar twee bedrijven op na houdt: ze organiseert retreats en events bij Ladies On The Road en runt daarnaast de creative agency A Perfect Story.
  • We hebben het over lauwwarme cava, grote ego’s en alle cliché’s die we zijn gaan associëren met netwerkevents.
  • Liesbeth vertelt hoe ze het graag over een andere boeg gooit en haar missie om events te organiseren waar deelnemers zich meteen thuis voelen.

Hier vind je alle links, tools & resources die ik vermeldde:

Viva la Revolución, baby!

Hopelijk heb ik je aan het denken gezet en goesting gegeven om te groeien en te bloeien op jouw eigenwijze manier. Samen zijn we revolutionair impactvol en veranderen we de wereld, van binnenuit. Hashtag World Domination en al!

Revoluties breng je niet alleen op gang én het is ook veel plezanter om samen op de barricades te staan. Daarom wil ik je vragen: abonneer je op deze podcast, deel ‘m met je BFF’s of je eigen wolfpack, en laat een review achter waar je naar deze podcast luistert. 

Deel ‘em op de socials en tag me met @anouck_ampersand. Dan kan ik je een virtueel vuistje geven en vinden ook andere Rebels With a Cause ook hun weg naar meer vrijheid.

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!