Podcast

#41 Waarom ik deze zomer diep ga (en jou meeneem)

June 23, 2023

In deze speciale reeks “Anouck gaat diep” neem ik je mee in – jawel – de diepte. Want: ik neem een paar maanden vrijaf van mijn drukke ondernemersbestaan als marketingcoach om een boek te schrijven.

En dat vraagt dat ik de diepte in ga. Ik neem je mee achter de schermen van het ontstaan van mijn boek en ik deel en passant hoe je je beste werk kan afleveren zonder dat je jezelf kapot moet hustelen.

Anouck gaat diep is een podcast over verdiepen, vertragen, verstillen. Minder reageren op alles en iedereen die je uit je zone komt halen maar connectie maken en voluit kiezen voor wat jij echt wil. Creëren vanuit vertrouwen, zonder haast en zonder moetjes.

Voilà – dat is mijn plan voor de zomer en ik zou het geweldig vinden om jou op sleeptouw te mogen nemen. Heel zachtjes, heel chill. En: lekker diep.

Als je geen aflevering wil missen, abonneer je dan op deze podcast in Apple Podcasts of Spotify of je persoonlijke favoriete podcastspeler. Give it some love: laat een review na. En check www.ampersandpodcast.com voor shownotes en bonus materiaal. Have a great summer, gastjes!

Big News!

Er komt een vervolg op Baas Over Eigen Tijd en Tijdsbaas XL. Een brand new programma rond je werk en je leven inrichten volgens jouw regels. 

Als 2023 het jaar is waarin je de stress en de overweldiging liever inruilt voor meer goesting en voldoening, zet je dan alvast op de wachtlijst voor mijn Mystery Programme. 

Je krijgt dan de absolute avant-première als dit specialleke live gaat!

Wil je mij laten weten wat jouw voornaamste struggle is als het aankomt op je werk en leven inrichten zoals jij dat wil? Dat kan hier:

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

  1. Nike says:

    Ik kan alleen maar zeggen… JOEPIE! ik, als niet ondernemende vrouw, ben super blij dat je “terug” bent en kijk uit naar al het volgende

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!