Podcast

#42 – Hoe maak je je agenda vrij om een boek te schrijven? 5 permission slips & mindset shifts

July 6, 2023

In deze speciale reeks “Anouck gaat diep” neem ik je mee in – jawel – de diepte. Want: ik neem een paar maanden vrijaf van mijn drukke ondernemersbestaan als marketingcoach om een boek te schrijven.

In deze aflevering neem ik je mee achter de schermen en in mijn hoofd. Want: zo’n groot project inplannen als een boek schrijven, dat vergt niet alleen veel praktische voorbereiding. Daar gaan ook een paar belangrijke mindset shifts aan vooraf. Tenminste, als je het tot een goed einde wil brengen. En dat is exact waarover ik het wil hebben in deze aflevering.DIT ZIJN EEN PAAR JUICY BITS OM DUIMEN EN VINGERS VAN AF TE LIKKEN IN DEZE AFLEVERING:

  • Ik deel mijn ervaringen en inzichten achter de schermen van mijn boekproject.
  • Je ontdekt waarom ik ervoor koos om een paar maanden vrijaf te nemen van mijn drukke ondernemersbestaan als marketingcoach.
  • Ontdek hoe ik essentiële mindset-shizzle en permission slips toepas om mijn boekproject uberhaupt mogelijk te maken.
  • Daarbij moet ik een paar demonen in de ogen kijken, genadeloos nee zeggen (en opnieuw, en opnieuw en…) en me verzoenen met iets waar ik bijzonder veel weerstand tegen voel.
  • Tenslotte deel ik mijn diepste gedachten (en angsten) die gepaard gaan met voluit gaan voor één ding.

HIER VIND JE ALLE LINKS, TOOLS & RESOURCES DIE IK VERMELDDE:

COMING SOON

Er komt in 2023 een vervolg op de online cursussen Baas Over Eigen Tijd en Tijdsbaas XL. Tem je tijdsbesteding en leid het leven waar je goesting in hebt. Jouw leven, jouw regels. Je kan je alvast op de wachtlijst zetten, dan hoor je als eerste als de deuren open gaan en maak je kans op speciale bonussen!

+ toon Comments

- Hide Comments

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check mijn beproefde recept vol ongewone ingrediënten en schrijf mails die gretig verorberd worden & zorgen voor nog méér honger bij je volgers & klanten!

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!