tell me more >>

... was er een jonge, ambitieuze advocate, die
doodsbang was om de regels te breken.
Om tegen te vallen.
Om niet exact te doen wat van haar verwacht werd. 

Lang voor er een succesvol internetbedrijf was (of twee daarvan, for that matter). Voor er een vijf-sterren-podcast en een populaire blog was. Voordat er sprake was van duizenden klanten, cursisten en abonnees...

REBELLEN OPPERHOOFD

Naar

People-Pleaser

Van

Een kooi van belemmerende gedachten die me tegenhielden om voluit te gaan voor mijn nieuwe missie. Als nieuwbakken ondernemer in een nieuwe niche en zonder enig klantenbestand of relevant netwerk moest ik aan de bak.

Maar ik moest me ook uit een ander soort kooi bevrijden. 

Ik werkte me jarenlang uit de naad als advocaat Europees mededigingsrecht aan een prestigieus Amerikaans kantoor. Toen ik mijn toga aan de haak hing om ondernemer te worden, stapte ik uit een gouden kooi. Dat mag je vrij letterlijk nemen, want de riante maandelijkse paychecks die bij de job hoorden, die bleven voortaan achterwege.

Dat zou ik wel even fiksen. Aan drive en motivatie om de handen uit de mouwen te steken geen gebrek. 

Hallo, mijn naam is Anouck 👋
en ik ben een recovering people-pleaser. 

Tot ik op een gegeven moment echt contact maakte met mezelf en mijn missie. En daar een glimp van durfde te laten zien.

Toegegeven, mijn ex-confraters snapten er helemaal niks van toen ik mij begon te outen als feministe op de socials. Als iemand die andere vrouwelijke ondernemers het glazen plafond wil helpen aan diggelen slaan. Ze dachten wellicht dat ik ze niet meer allemaal op een rij had.

Het omgekeerde was waar: ik leek volledig "van het pad af", maar ik zat net eindelijk op het pad dat voor mij alleen bestemd was. Door radicaal mezelf te zijn. 

Ik speelde een rolletje. En ik was doodongelukkig.

Ik had wel voldoende klanten, maar het waren geen klanten of projecten waar ik gelukkig van werd. I mean: ik schreef teksten over fijne vleeswaren en bedacht campagnes voor badkamerbedrijven. Niks mis mee, maar ik werd er niet warm van.

En dat had ik aan mezelf te danken. Ik dacht dat ik ten allen tijde dat "professionele" masker moest ophouden, dat ik lange jaren gedragen had als advocate.
Dat ik serieus en formeel moest doen om ernstig genomen te worden. Mij plooien naar de ongeschreven conventies van wat het betekent om een gerespecteerde ondernemer te zijn (tot het UNIZO-lidmaatschap toe). 

Eerlijk? Het was een ramp. 
Ik wil ook jou inspireren om je eigen pad te volgen. Die weg ligt ook voor jou open.

Dankzij mijn eerlijke content, waarin ik consistent opdaag als... welja, mezelf bleek ik droomklanten als een magneet naar me toe te trekken.

Sindsdien werk ik alleen nog met klanten met wie ik een echte klik heb. En die ik aan zotte resultaten kan helpen. Ik toon hen wat het oplevert om radicaal jezelf te zijn, ook als ondernemer: impact, flow, moeiteloosheid, fun en staalharde resultaten.

Dit is hoe wij samen impact maken. Dat ik daarmee ook een omzet genereer die mijn advocatenloon doet verbleken, is mooi meegenomen, want financiële vrijheid is me kostbaar. Maar de impact die ik nu kan maken, sàmen met mijn klanten en het gevoel dat ik daarbij krijg: dat is pas echt onbetaalbaar.

Of beter gezegd: mijn tribe had mij gevonden.

Stap voor stap durfde ik mij te tonen zoals ik ben: met mijn enthousiasme. Mijn missie. Mijn no-nonsense attitude. Mijn humor. Maar ook met mijn kwetsbaarheden.
Beetje bij beetje begon zich een groep van gelijkgestemde vrouwen rond mij te verzamelen. Onderneemsters bij wie mijn boodschap resoneerde. Bij wie ik resoneerde. Eindelijk klopte het: ik had mijn tribe gevonden.

F*ck yes.

"Feminist marketing coach." Kon ik dat wel op mijn visitekaartje zetten? 

watching: 

DRINKING: 

READING:

CRAVING: 

Mare of Easttown

Rosé, josé!

Untamed - Glennon Doyle

Donkere chocolade met noten

listening:

Death Cab for Cutie

These are a few of my favorite things

je kent me misschien van

Mijn motto's & mantra's?

Vrijheid = blijheid.
Gimme the #freedompreneur life, baby!

My happy place!

Marketing is mensen helpen met je ervaring, je kennis. Met oprechte betrokkenheid.

Wat kan letterlijk NIEMAND anders beter dan jij? Juist ja, jezelf zijn. Je zou gek moeten zijn om van dit waanzinnige concurrentiële voordeel geen gebruik te maken in je business.

Dit       Dat

koffie


ALL INCLUSIVE


vroege vogel


VLOGS


STRUCTUUR


SOCIAL MEDIA


GIRLBOSS

of

thee


ACTIEVE VAKANTIE


nachtuil


PODCASTS


CHAOS


EMAIL MARKETING


THE BOSS

Laten we even heel duidelijk standpunt innemen over deze levensbelangrijke punten.

IS 'T NU

Ampersand werkte samen met

"Ik durf nu dingen doen waar ik vroeger nooit aan gedacht zou hebben.
Jij zorgt ervoor dat ik stappen zet."

👂 HEARD This THROUGH THE GRAPEVINE 👂

Lees de succesverhalen hier >> 

Nathalie Verkindere - Wild at Heart

Start met mijn gratis mini-training en ontdek meteen welke marketing-moetjes je met een gerust hart overboord kan zwieren.

Heb je 't gehad met moeten?