Launch Rebels

August 9, 2021

Ontsnap uit de uurtje-factuurtje mallemolen en ontdek hoe je je expertise duizenden keren verkoopt met online programma’s

 

Ampersand stelt voor…

 


LOGO launch rebels.-2.png

 

Hét online programma waarin ik je precies vertel hoe je je omzet-plafond aan diggelen slaat én jezelf eindelijk een vrije ondernemers-lifestyle aanmeet dankzij… online programma’s. Chillax to the max!

 

Je ontdekt onder meer:


socialsquares_LISHcollab43-2.jpg
  • Hoe je stopt met je uren in te ruilen voor geld (en je omzet te beperken tot het maximaal-leefbare-aantal-werkuren-per-week)

  • Hoe je jezelf als dé expert in de markt zet zonder dat je jezelf dag in dag uit moet herhalen. En herhalen. En herhalen…

  • Een slimme techniek waardoor je zéker weet dat klanten zitten te wachten op jouw programma, nog voor je ook maar één video hebt opgenomen

  • Hoe je met een beperkt budget om je cursus te maken én te marketen een mega omzet realiseert én klanten aantrekt die na die eerste cursus ook een volgende, en een volgende, en een volgende… bij jou kopen.

  • Hoe je ervoor zorgt dat je klanten be-lach-e-lijk goede resultaten halen en jouw allerbeste ambassadeurs worden

 


Social-Squares_Styled-Stock-Photos-for-Social-Media_0353-2.jpg

Dat is letterlijk het topje van de ijsberg, want in Launch Rebels leer ik je alles wat ik de voorbije jaren zelf leerde uit tientallen lanceringen en waarmee mijn bankrekening enkele honderdduizenden euro’s groeide.

Zet je alvast op de wachtlijst want tijdens de eerste lancering kunnen er maar een beperkt aantal ondernemers intekenen.

   

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Reply...

so hot right now

Btw-nummer? Check.
UNIZO lidkaart? Check.
Pumps & mantelpakje voor netwerkevents? Check.

Toen ik een paar jaar geleden mijn onderneming oprichtte, dacht ik dat ik alles van mijn obligate to-do-lijstje had afgevinkt om mee te kunnen spelen met de "echte" ondernemers. 

Turns out I don't want to play with the Big Boys.

Ik doe het liever op mijn manier.
Mijn regels. Mijn waarden. Mijn vrijheid.

Als er één iets is dat ik geleerd heb, is dat we als ondernemers de power hebben om de wereld rondom ons mee vorm te geven. Aan ons om die macht te grijpen en een revolutie teweeg te brengen. 🤟

get inspired, rebel >>

Geen zin in business as usual? 
Geweldig. Ik ook niet.

#f*cktheshoulds

gratis online video training

GRATIS TRAINING >>

Ontdek in deze gratis 3-delige videoreeks wat het grootste obstakel is dat tussen jou en je droomklanten staat en de twee essentiële elementen om op een duurzame manier jezelf in de markt te zetten.

Ben je niets vergeten?

Hé, jij daar!