Ik ben forever grateful dat ik als coach al honderden onderneemsters mocht helpen om hun eigen verhaal te schrijven. Om hen en hun zaak te doen groeien en bloeien. De verhalen van hoe zij met met mijn strategieën aan de slag gingen (en die naar hun eigen hand zetten) zijn mindblowing.

Dus als je nieuwsgierig bent naar wat ik mijn Rebels precies aanleer of hoe het werkt, duik dan in de verhalen van de kick ass onderneemsters waarin ik een rol mocht spelen.

Als je een ondernemer bent én gezegend met twee X-chromosomen, dan kan het lijken alsof de wereld je klein wil houden. Diep vanbinnen weet je nochtans dat je tot grootse dingen in staat bent. 
It's time to play big.  

"Voor mij was Content Rebels de beste marketing-investering die ik kon doen."

Toen Claire zich inschreef voor Content Rebels, stond haar bedrijf nog in de kinderschoenen. Sterker nog: ze wist eigenlijk nog niet goed waar ze precies heen wilde met dat bedrijf. 

Content Rebels dwong Claire om na te denken over wie ze wou bereiken en wat ze precies wou doen. Ze had meer dan 10 jaar ervaring als freelance art director en designer maar voelde het kriebelen voor (of op) hele andere plaatsen... 

LEES HET VERHAAL VAN CLAIRE >>

Claire

“Ik wil altijd bijleren van mensen die de beste zijn in hun vak. Wil je content marketing leren van de beste, dan moet je bij Anouck zijn.”


NELE VAN EYKEN - De Prettige Rebel

“Vroeger moest mijn website er vooral mooi uitzien. Nu zorgt hij voor een constante stroom aan droomklanten.”

Net voor de uitbraak van de corona pandemie startte An haar zaak als personal branding fotografe. En toen ging alles dicht.

Ze bleef niet bij de pakken neer zitten en zette zwaar in op online business. Mét succes. Ondertussen is An een household name onder onderneemsters! 

LEES HET VERHAAL VAN AN >>

An

"Ik had zoveel ideeën in mijn hoofd, maar er een vastpakken, het manifesteren en er iets mee doen, dat is wat ik pas dankzij Content Rebels heb gedaan. Beetje bij beetje kon ik mijn eigen belemmerende overtuigingen loslaten en kleine en grote stappen zetten."


ADINDA COCQUYT - (op)groeicoach

"Na één module gooide ik alles om. Dat was de beste beslissing die ik kon maken!"

Met al haar ervaring bij het begeleiden van kinderen leek het een logische stap voor Annelies om ouders bij te staan in de opvoeding van hun kinderen. 

Dat was echter niet waar haar hart lag. Door Content Rebels vond Annelies opnieuw aansluiting met haar why én met haar doelpubliek. Toen de puzzelstukken op hun plaats vielen, ontplofte haar volgersaantal en startte ze een razend populaire podcast.

LEES HET VERHAAL VAN ANNELIES >>

Annelies

“Ik had een landingspagina, maar geen website. Ik had een freebie en een paar e-mailadressen, maar deed er niets mee. Nu heb ik een website waar bezoekers meteen een afspraak kunnen vastleggen en verstuurde ik mijn eerste nieuwsbrieven.”


karen de fraeye - book design

“De Rebels community is een veilige omgeving waar je ideeën kan delen en nieuwe dingen kan uitproberen.”

Joke wilde in haar content marketing uitstralen waar ze als ondernemer voor staat. Ze overwon haar afkeer voor de technische kant van de zaak, startte een nieuwsbrief en nam haar branding en website onder handen. 

Ze verbaasde vooral zichzelf en vertelt graag wat het oplevert om aan marketing te doen op een manier die bij je past. 

LEES HET VERHAAL VAN Joke >>

Joke

Laat je inspireren door een hele tribe aan powervrouwen die radicaal zichzelf durven zijn en hun dromen najagen.
Of leer een en ander bij over content marketing en online ondernemen.

Nog verhalen uit mijn tribe?

blog >>

Lees ze op de blog

Start met mijn gratis mini video-training en ontdek meteen welke marketing-moetjes je met een gerust hart overboord kan zwieren.

Je eigen succesverhaal schrijven?